reklama

Fotelik samochodowy

reklama
a nasz fotelik czeka w piwnicy. postanowilismy wozic Ole w starym maxi cosi cabrio tylem do kierunku jazdy tak dlugo jak tylko sie da, bo po prostu jest bezpieczniej. Zreszta on jest do 13 kg, a Ola jeszcze tyle nie wazy

a nasz fotelik czeka w piwnicy. postanowilismy wozic Ole w starym maxi cosi cabrio tylem do kierunku jazdy tak dlugo jak tylko sie da, bo po prostu jest bezpieczniej. Zreszta on jest do 13 kg, a Ola jeszcze tyle nie wazy

to tak jak my! Maks waży dopiero około 9 kg, trochę mu nogi wystają, ale jeszcze jest ok:happy:

Ja też chciałam długo Młodą wozić tyłem do jazdy, ale...za bardzo już jej się nogi wbijały w siedzenie i musiała się przesiąść.

Ja też chciałam długo Młodą wozić tyłem do jazdy, ale...za bardzo już jej się nogi wbijały w siedzenie i musiała się przesiąść.

U nas było identycznie, Kinga ma długie nogi no i zmieniliśmy fotelik. Teraz przynajmniej jedziemy w spokoju, ja nie muszę śpiewać i jej zabawiać, bo wszystko widzi, a jak jeździła tyłem, to jej się nie podobało, więc musiałam ją czymś zajmować.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry