reklama

Fotelik samochodowy

reklama
Dziś pierwsza przejażdżka w foteliku, Mateuszkowi bardzo się podobało, cały czas soć do siebie gadał i bawił się grzechotką. Jak wracaliśmy było już ciemno i po 20 sekundach marudzenia zasnął. Ogólnie wizualnie ramatti jest ładny, ma fajną tapicerkę :laugh2:
Pozdrawiam

Bardzo nam się spodobał Ramatti Venus. A zwłaszcza w tej ofercie na allegro z sankami(Dzięki Ch-aga).Zdecydowaliśmy się jednak na Coneco Zenith ze względu na to,że jest dla dzieci w przedziale wagowym9-25kg W odróżnieniu do tych 9-36 można go ustawić do pozycji pół leżącej.Miłoszek już waży 13kg choć nie jest grubasiątkiem.Fotelik jest bezpieczny ,wygodny i ładny:)Cena jak Ramatti.Właśnie czekam na kuriera:-)

widzę dwie grupy:
1. maxi ...
2. ramatti venus
:-)

my jesteśmy bardzo zadowoleni z tego fotelika, Agatka też, zresztą ona lubi jeździć samochodem

reklama
Ramatii sprawuje się nam na razie bardzo dobrze. Gorzej z moim dzieckiem, które od jakiegoś czasu boi się jechać w samochodzie, kiedy jest już ciemno na dworze. Nie mam pojęcia, o co chodzi, bo w domu zasypia bez problemu w całkowitej ciemności, sam w pokoju. Tak sobie myślę, że może boi się tych świateł samochodów. Jak jechał tyłem, to ich nie widział, teraz może go to przeraża. W każdym razie ostatnio staramy się wracać do domu przed zmrokiem, bo inaczej mamy syrenę na cały regulator. No, chyba że zakrywam mu główkę kocykiem i śpiewam tak długo aż zaśnie. Ale i to nie zawsze działa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry