reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

hehe Patija napewno bedziesz najlepsza tesciowa na swiecie i wogole bedziemy najlepszymi mamami;-) śliczne te nasze dzieciaczki:tak: Megi bardzo ladna fryzurka:-)
a co do planow to mam takie same jak Nineczka zeby skonczyla szkole muzyczna i grala na fortepianie albo skrzypcach:-)
Dorota twoja Olenka ma sliczna kurteczke;-)

reklama
sliczne dzidziolki dziewczyny ja nie moge nic wkleic bo mi cos ta strona szwankuje i nie moge wstawic zalacznikow buuu..

U nas czasu mało,Kuba ma 2 zminy i popoludniami jestem sama (palenie w piecu,dom na glowie etc),wieczorem padam juz.
Dzis mam chwile i posylam fotki naszej Jagodki
A Wasze dzidzie wspaniale,zjadlabym je wszsytkie na raz :-):-):-):-):-)

Załączniki

• IMG_0058.JPG
    IMG_0058.JPG
    243,6 KB · Wyświetleń: 59
  • PICT0164.JPG
    PICT0164.JPG
    231,3 KB · Wyświetleń: 54
Wszystkie dzidzie sa naj naj naj naj
A moj Kuba to wpadl w samozachwyt nad Jagodka i chce zeby byla aktorka czy piosenkarka ;-)))
ten moj chlop jak cos palnie.......brak slów :-):-):-):-)
juz chyba wiem kto bedzie rozpieszczal Jagodke w tym domu :-):-):-):-) juz sie robi coreczka tatusia :szok::szok::szok::szok:

Slodkie te Wasze maluszki :happy:

Monika_k80 Dawidek tez przez jakis czas mial rude pod slonce wloski ;-) ... to taki przejsciowy kolorek :-) ... teraz mu jasnieją :happy:

Moniqa a jeszcze tak niedawno zazdroscilam ci na watku glownym "zaciazenia" heheh a teraz zobacz mamy nasze sliczne pociechy ...jak ten czas szybko leci!

emomadzia piękna Jagódka :-)

Zobaczcie jak się śmieję, odpoczywam i rozmawiam z mamą :-D

Załączniki

• IMG_0363.JPG
    IMG_0363.JPG
    390,3 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_0378.JPG
    IMG_0378.JPG
    375,8 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0370.JPG
    IMG_0370.JPG
    382,7 KB · Wyświetleń: 47