Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rainmanka ku niezadowoleniu mojej tesciowej moje podobne do mnie ale ona twardo twierdzi ze Milenia podobna do wujka (brata R) hehe glupia juz nie wie co wymyslic
olis-sliczne te dziewuszki Twoje i bardzo podobne do siebie. rainmanka-boże jakie to maleństwa.Milenka to okruszynka jest.a Przemuś przesłodki.masz szczescie ze do Ciebie podobne,moi chłopcy niestety do Taty
a nie powinno to byc tak czasem, że chłopcy do mamy?? jedynka-chłopcy śliczni!!
Ayla a moje nie chcą się tak tulić Rainmanka te Twoje takie kruszyyyyynki malusie ale już niedługo Olis ja tam widzę różnice moje są do siebie niepodobne a do nas tym bardziej
My w połowie grudnia robimy sesję z tą samą dziewczyną co robiła nam sesję z brzuszkiem zobaczymy jaki będzie efekt. Na pewno się podzielę
Ayla u mnie jak u Lenki też nie za bardzo chcą się tak ładnie tulić do siebie jak Twoi. Narazie są na etapie "A kto to?"
Śliczne fotki robisz.... i uwielbiam czarno-białe zdjęcia