• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Okruszku..... dziekuje!!!!!:-D:tak:
Ja tam od czasu do czasu sos skrobne na zamknietym, ale czesciej na "kwietniowych blizniakach" tam to raczej na biezaco. A jak cos sie bedzie dzialo to dam szybciutko znac no i mam tez numer telefonu od Iwee, wiec jakbym wyladowala w szpitalu to Ona da Wam znac!
Wlasnie przeczytalam o Twoim pomysle ze zdjatkami- uwazam ze super- sama o takim czyms myslalam, ale niestety taka sesja to baardzo drogo wychodzi:baffled:. No a u nas z pieniazkam krucho ( tak jak u wiekszosci pewnie)! No i podwojne wydatki- ale tak mysle zeby tylko dziewczyny byly zdrowe:tak:. Tydzien temu wazyly 2335, i 2500kg, rosna jak na drozdzach.......nastepne usg za tydzien.....tylko czy ja dochodze- bo juz takie obciazenie na kolana ze stawy mi zaczely dokuczac!:baffled:

No i trzymam kciuki za meza......bedzie dobrze......:tak:.....musi!!!!!

reklama
Okruszku śliczne zdjęcia, a twój pomysł z robieniem zdjęć ciężarnym kobietom SUPERRRRRR sama z miłą chęcią bym skorzystała gdybyśmy mieszkały bliżej:-)
Mam pytanko do mam które interesują się fotografią znacie może jakiś fajny program do obróbki zdjęć który można ściągnąć z internetu?????

Okruszku świetne zdjęcia a ten pomysł z robieniem zdjęć ciężarnym mamom po prostu SUPERRRRRRRR sama z miłą chęcią bym skorzystała gdybyśmy mieszkały bliżej siebie:tak:
Mam pytanie do mam interesujących się fotografią, znacie może jakieś fajne programy do obróbki zdjęć które można ściągnąć z internetu????

Dziekuję Dziewczyny :-D
Marychna21, Iwona100na, Monika88 buziaki dla Was...

Moniko co do obróbki zdjęć, to ja to robię w photoshopie :sorry2: ale to nie jest darmowy program :sorry2: a innego niestety nie znam...mogę popytać jeśli bardzo Ci zależy:confused:

Okruszku - wyglądacie z Tymkiem wprost cudownie:-D:-D:-D ja już na głównym Ci napisałam, że z chęcią oddałabym się Twojemu obiektywowi;-) miałabym taką cuuudną pamiątke, a tak muszę poszukać sobie jakiegoś bezstresowago fotografa ...
Cieszę się, że spodobała Ci się moja Jaga :-D buzia :***

Mam pytanko do mam które interesują się fotografią znacie może jakiś fajny program do obróbki zdjęć który można ściągnąć z internetu?????

Kochane - Tikanis kiedyś pisała o programie picassa jest darmowy i ponoć super!!! Zresztą popatrzcie na fotki naszej Tikanis! Obie z Okruszkiem mają cudne foteczki:-)
Tikanis wrzuć proszę raz jeszcze link do tego programu (ja mogłam coś namieszać - ale wydaje mi się, że wtedy powołałaś się na picasse)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry