Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

widzę że masz takie same zdolności co i twój mężuś ;-) wyglądasz super, promiennie :-)

Pięknie wyglądasz...przeuroczo...:-), ślicznie Ci w grzyweczce...
wow ja też sobie sama obcinam ale mi chyba tak profesjonalnie to nie wychodzi

jest tak duży i tak uroczy, że nie można oczu oderwać!!!!
wszytscy się zastanawiali gdzie ta dzidzia.... a Twój brzuś jest uroczy!!!!
ja też mam ale u mnie bardziej z boku więc nie widać.:-)
haha
Swoją drogą to napawdę ciekawe, że mamy zupełnie inne kształty brzuszków a w obu chowają się Synki...
ciekawe, czy którejś z nas natura figla nie sprawi 
ślicznie wyglądasz!
i ja z ogromną radością bym tę sesję zrobiła...wielka szkoda, że dzilą nas kilometry...
ok...więc na głównym napiszę więcej o sobie...Buziak dla Ciebie!

- nie tylko twojego slicznego i okraglutkiego brzusia, ale Twoich zdolnosci fotograficznych!!!!! Fotki pieeeeekne!
. No ale piekna mama to i fotki sliczne.......a tak wogole to bardzo sie ciesze ze u Ciebie powolutku sie uklada ( caly czas czytam na zamknietym , wiec jestem na bierzaco). No i przepraszam ze nic tam czesto nie odpisuje, ale z ta moja pilka to tak mi trudno siedziec przy kompie....... no i odliczam juz dni! No i dziekuje za komplementy!
i nie musisz przepraszać, rozumiem doskonale, choć nawet trudno mi sobie wyobrazić jak ogromnie ciężko Ci już teraz z takim ogromniasty brzusiem...
Choć jest doprawdy niebywały...piękny, po prostu piękny!!!! i mówię Ci ...że do dziś wracam do Twoich zdjęć i patrzę na ten brzuś...tak mnie zauroczył
Życzę dużo wytrwałości i jak najmniej bółow!!!
...wiesz takie kompletne milczenie różne mysli powoduje...