• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Ja przed chwila sie mierzyłam i mam 102cm :-)
Co do pępuszka to moim zdaniem jest on niezależny od płci dziecka
Z córcią miałam stojącą antenkę :-D
A teraz mam mieć chłopaczka i pępek też stoi tzn. raz stoi a raz się chowa w zależności jak mały sie układa :-D

Okruszku PIĘKNE zdjęcia :tak: :tak: widzę że masz takie same zdolności co i twój mężuś ;-) wyglądasz super, promiennie :-)

pisz do nas na wątku głównym, nic nie wiemy co u ciebie słychać :-( czy ty się dobrze czujesz, jak syneczek rośnie, czy twój mąż znalazł nową pracę....
nie zostawiaj nas ;-)

szkoda że nie mieszkamy blisko siebie - na pewno wprosiłabym się na sesje zdjęciową :rofl2:

Cofnęłam się o 10 stron...i nadrabiam swoje zaległości :-p

Aga_k_m śliczna ta Twoja Jagódka :-D
Princesstopic jak ja dawno Cię nie widziała, co za niespodzianka!!!:-D Pięknie wyglądasz...przeuroczo...:-), ślicznie Ci w grzyweczce...
Cofi no, no, fajniutkie zdjęcia, jakie ciepełko z nich bije...:-) a grzyweczka prosta jak ...:szok: wow ja też sobie sama obcinam ale mi chyba tak profesjonalnie to nie wychodzi:sorry2:
Jola466 ja do dziś się nie mogę napatrzeć na Twój egzotycznie cudny brzuś...:szok::-D:szok: jest tak duży i tak uroczy, że nie można oczu oderwać!!!!
Krystyna no proszę, już coraz większy....widać postępy jak nie wiem....;-)
Ankzoc masz podobną budowę ciała do mojej koleżanki. Ona też miała nieduży brzuś, a córcię urodziła 3500g więc to o niczy nie świadczy...ślub brała w 5 miesiącu i była jak deseczka tak płaska...a suknia obcisła w tali że szok:szok: wszytscy się zastanawiali gdzie ta dzidzia.... a Twój brzuś jest uroczy!!!!
Slonkoonline no proszę jaki ładniusi....i ten pieprzyk jakiej urody dodaje:-D ja też mam ale u mnie bardziej z boku więc nie widać.:-)
Imagination...ale rośnie tówj Tomuś....czyżbyś drożdże wcinała :szok: haha:-D Swoją drogą to napawdę ciekawe, że mamy zupełnie inne kształty brzuszków a w obu chowają się Synki...:-p ciekawe, czy którejś z nas natura figla nie sprawi :-D
Kasia1208 o proszę i już jest za co złapać :-D ślicznie wyglądasz!
Marzena80 no właśnie...pewnie się powtórzę, bo wyglądasz ślicznie, tylko uśmiech gdzieś na półce zostawiłaś....Natępnym razem nie zapomnij o nim...bo piękna z Ciebie mamusia! A uśmiech doda wdzięku i uroku...:-)
Barmanka bardzo Ci dziękuję Kochaniutka :-D i ja z ogromną radością bym tę sesję zrobiła...wielka szkoda, że dzilą nas kilometry...:baffled: ok...więc na głównym napiszę więcej o sobie...Buziak dla Ciebie!

witam dzis 30 tydzien przeszlo 14kg na plusie i 102 cm.....jakby nic nie urosl od zeszlego tygodnia w cm ale ja czuje ze sie tak mocno roziaga i go tak wysadzilo ze szok ...dziurka po pepku juz sie zmniejsza chyba niedlugo pepuszek wyjdzie na wierzch...zobaczymy
buzak

Okruszku- ja juz widzialam zdjatka wczoraj na 'zamknietym" no i jestem pod wrazeniem:szok::tak::happy:- nie tylko twojego slicznego i okraglutkiego brzusia, ale Twoich zdolnosci fotograficznych!!!!! Fotki pieeeeekne!:tak::happy:. No ale piekna mama to i fotki sliczne.......a tak wogole to bardzo sie ciesze ze u Ciebie powolutku sie uklada ( caly czas czytam na zamknietym , wiec jestem na bierzaco). No i przepraszam ze nic tam czesto nie odpisuje, ale z ta moja pilka to tak mi trudno siedziec przy kompie....... no i odliczam juz dni! No i dziekuje za komplementy!:tak:

Joluś Kochana oczywiście bardzo Ci dziękuję:-D i nie musisz przepraszać, rozumiem doskonale, choć nawet trudno mi sobie wyobrazić jak ogromnie ciężko Ci już teraz z takim ogromniasty brzusiem...:sorry2: Choć jest doprawdy niebywały...piękny, po prostu piękny!!!! i mówię Ci ...że do dziś wracam do Twoich zdjęć i patrzę na ten brzuś...tak mnie zauroczył :-D Życzę dużo wytrwałości i jak najmniej bółow!!!
Daj czasem znać choć jednym słowem, że jesteś...;-) Bo już miałam myśli, że szpital albo coś...:baffled:...wiesz takie kompletne milczenie różne mysli powoduje...

reklama
no tak... dziewczynki mają dostęp do zamkniętego to wiedzą co słychać u nich :baffled:
a na głównym to się już nie pokazują :-( i skąd my - te nie mające dostępu do zamkniętego - mamy cokolwiek wiedzieć? :confused:
:-( :-( :-( :-( :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry