• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

imagination slicznie!!!;-)mamy pelna dokumentacje Twojej ciazy:)
super!!maluszek bedzie mial fajna pamiatke...jak rosl u mamy w brzuchu!!
jutro moja kolej 30 tydzien!!
pozdrawiam

reklama
Hehe Imagination z Ciebie to powinnysmy zrobic modelke brzuszkow chlopczykowych..co tydzien wklejasz fotki:tak:tak jak napisala Krystyna faktycznie twoj maly bedzie sie widzial pozniej jak rosl prawie codziennie w brzuszku...a brzuszek juz masz spory ja jestem w 32 tygodniu i mam mniejszy od Ciebie :oo:jakos sie postarm wrzucic fotke jak znajde czas:dry:buzki i pozdrawiam, P.S wcale nie jestes duza:rofl2:w sam raz!

Hehe Imagination z Ciebie to powinnysmy zrobic modelke brzuszkow chlopczykowych..co tydzien wklejasz fotki:tak:tak jak napisala Krystyna faktycznie twoj maly bedzie sie widzial pozniej jak rosl prawie codziennie w brzuszku...a brzuszek juz masz spory ja jestem w 32 tygodniu i mam mniejszy od Ciebie :oo:jakos sie postarm wrzucic fotke jak znajde czas:dry:buzki i pozdrawiam, P.S wcale nie jestes duza:rofl2:w sam raz!
do modelki mi daleko :-) A lubię dokumentować moje zycie i ważne w nim chwile, a ciąża jest nią bez watpienia :-) Duża jestem, duża ;-)

Imagination - jutro może ja wkleję swoje fotki dla Twojego pocieszenia;-) nie mogę się przyzwyczaić do tempa w jakim się powiększam!!! ale cóż - taki już nasz urok ;-)

reklama
Witajcie Dziewczyny :-)
Wow ale tu zmiany :szok::szok::szok: nie było mnie tu kilka dni i tyle stronek z foteczkami...:-D niesamowicie szybciutko teraz rośniemy... Co prawda ja już rzadko się udzielam na wątku głównym, czasem Was podczytuję,ale nie nadążam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:... kiedyś siedziałam 3 godziny by nadrobić...coś odpisałam i następnego dnia to samo....:szok:
Za to oglądam Wasze zdjątka i jestem zachwycona jakie postępy są z tygodnia na tydzień :-D Co by nie było, że tylko Was podglądam dołączam swoje zdjęcia z wczoraj...a co ;-) pochwalę się że robiłam je sobie sama :-)
Pozdrawiam Was wszystkie znane mi i nie znane Mamusie Majowe:-)

To ja ze swoim Synkiem Tymkiem w 31 tyg.:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry