• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Imagination- sliczny, a jak Ci sie uroslo od ostatnich fotek:tak:. Brzusio masz taki rownomierny.....

Slonkooline- po pierwsze nie martw sie rozstepami- to juz taki nasz urok:tak::sorry2:. A brzusio sliczny....

reklama
imagination - ale fajna z Ciebie Mamusia :)
Ja taki brzuszek miałam jak byłam z córcią w ciąży, teraz mam bardziej piłkowy
Aż się zastanawiam czy kształt brzuszka świadczy o płci dziecka
:baffled:
A może to tylko przesądy :-D

no dokładnie imagination - ja mam identyczny z córą (no chyba, że przy porodzie okaże się jednak, że to był Synek, hihi). Widzę, że z rozmiarem brzusia to idziemy równo (w końcu mamy ten sam terminek :-D)

imagination - ale fajna z Ciebie Mamusia :)
Ja taki brzuszek miałam jak byłam z córcią w ciąży, teraz mam bardziej piłkowy
Aż się zastanawiam czy kształt brzuszka świadczy o płci dziecka
:baffled:
A może to tylko przesądy :-D
Dzieki dziewczynki :-D
Mi własnie z brzusia sporo osób (m.in. moja mama) wrózyli córę... No ale na usg widziałam siusiaka jak na dłoni, więc chyba nie bedzie niespodzianki przy porodzie:confused: Oby, bo mam same chłopczykowe rzeczy:sorry2:

Imagination coraz ładniej wyglądasz :) śliczny brzuszek. A jeśli chodzi o rzeczy to się nie martw w razie czego lepiej wygląda dziewczynka w niebieskich niz chłopiec w różowych ;)

Nooo, racja, już lepiej ubrać dziewusię w błękity :-) Tomek by mnie zabił, jakbym Mu syna w róż ubrała :-D
Dzieki dziewczynki za miłe komplementy... ja nie uważam, bym ładniała:confused:

my ja i Filipek
DSC00012.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry