• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Slonkoonline - patrząc na Twój brzusio - jakbym swój widziała - taki okrąglutki :))) Rozstępami się nie przejmuj - jeszcze jest czas na FISSAN, także wsmarowuj go sobie namiętnie - powinny zniknąć (jeżeli są świeże)

Ankzoc - słodki, malusi brzusio :)) nio, ale skoro mama takie chucherko, to nic dziwnego :))) pięknie wyglądasz :))

reklama
aga_k_m to chyba najbardziej lubiane przeze mnie rozstepy beda :) Dlugo nie mialam zadnych swiezych. Ja bardzo duzo sie odchudzalam i tylam... i dochudzalam i tylam :) wiec rozstepy juz mialam tylko "zagojone" blade... A teraz lekki szok przezylam. Dawno nie widzialam takich ciemnych.

A wiecie... Przypomnialo mi sie. Kolezanka z roku tez jest w ciazy, miesiac dluzej. Ostatnio robiono jej USG i ta Pani (LARWA, SADYSTKA) tak jej sonde wpychala w brzuch, ze jej podczas USG pekla skora (zrobil sie rozstep) kolo pepka.

Wiecie tak mnie zatkalo, ze wogole nie wiedzialam co jej powiedziec. Chociaz ja tez mialam ostatnio wciskna w brzuch sonde od tego urzadzenia do sluchania serca, ale Pan dr na moje pytanie, czy mozna tak cisnac Julke, powiedzial, ze czasem trzeba.

reklama
Krystyna- ja uwazam ze bardzo szczuplutko wygladasz- no i zadnych boczkow sie nie dopatrzylam na fotkach:tak::confused:.
Ankzoc- ale Ci zazdroszcze takiego slicznego i malutkiego brzusia- ach.... ja to taki mialam w 12-14tygodniu. No ale kazdy brzunio piekny i niewazne czy duzy czy malutki- przynajmniej nie masz problemu z bolem plecow..:sorry2::tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry