• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Jolu przeciez Ty taka szczupla jestes szczuple raczki i nozki....ja jestem dwa razy wieksza tylko brzuch mam mniejszy;-)dlatego sie wyrownalo bo Tobie poszlo w brzuch bardziej.....u mnie 102 bo mam takie tlusciutkie boczki a Ty jestes waska tylko pileczka ci wyskoczyla a ja troche wszerz tez poszlam niestety!!!;-)

reklama
Confi pieknie wygladasz w ciazy widac ze ci sluzy!!!i taka radosna jestes super!!!;-)
tikanis fajnie ze nie jestem sama!!!!ale Twoj brzuch chyba wiekszy od mojego ,,,mi idzie w inne czesci ciala:)
dopiero 19 marca sie dowiem ile dzidzia wazy i mierzy nie moge sie doczekac...zeby sie dowiedziec jak ten szkrabek rosnie...
buzka
i DZIEKI DZIEWCZYNY ZA MILE KOMENTARZE TO NAPRAWDE DODAJE OTUCHY WIELKIE BUZKA;-)

hej
no wlasnie martwie sie czy nie za maly.....
wkleje moze jakies zdjecie z przed ciazy to zobaczycie gdzie te 14kg weszlo sama sie troche przerazilam ...jaka bylam szczupla w porownaniu;-):tak:

krystyna- sliczny brzusio i nie widac nigdzie tych twoich dodatkowych kilogramow, ale powiem ci szczerze, ze moj brzusio tez jest malusi, postaram sie zrobic jakies foteczki :)

ankzoc to mnie pocieszlas:).....
moze nasze dzidzie sa mniejsze poprostu albo mniej wymagajace co do gabarytow lokum??:)hiiii
chociaz slyszlam z takich powiedzonek podobnych apropos ksztaltu brzusia czy dziewczynka czy chlopiec to podobno jak maly brzuch to duza dzidzia;-)
ale to chyba nie ma reguly oby nie za duza!!!!!ale zdrowiutka!
buzka pozdrawiam

krystyna wiesz co musze ci powiedziec, ze tez tak slyszalam hahaha, no i jak bylam na usg to lekarz mowil ze moja mala to maly klopsik, a moj maz sie cieszyl bo poiwedzial ze bedzie malym pulpecikiem :)

no to ja wrzucam moj brzusio z dzisiejszego dnia :)

Załączniki

• PICT00081.jpg
    PICT00081.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 156
reklama
hihi z tą wielkością brzuszka to na bank wszyscy słyszeli - że duży brzuszek wcale nie oznacza dużego dzidziusia :tak: trzeba się sugerować tym co pokaże usg i co powie lekarz.

no ale ankzoc to pobiła wszystkie w "wielkości" brzuszka :rofl2: :-D :rofl2:
nie nooo ja taki brzuszek to ja miałam w 3miesiącu ......;-) :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry