• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

wy piszecie ze malusi a moj maz sie smieje, ze mam wielki hahah, ja tez czuje ze jest malutki, ale lekarz twierdzi ze w sordku jest maly klopsik :P

reklama
ankzoc
To ladne klopsiki bedziemy miec;-)a niby dziewczynki sa mniejsze...
dopiero 19 marca bede wiedziec jaka duza jest dzidzia wiec sie przekonamy...
sliczny brzusio podobny do mojego:)
pozdrawiam

No to i ja sie pochwale... Chociaz nie ma czym, bo wlasnie na fotkach zobaczylam jakie mi rozstepy wywalilo. Czulam, ze ostatnio brzuch jakis sie robi napompowany... Pewnie popekal. :baffled:

Załączniki

• SDC12362.jpg
    SDC12362.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 99
  • SDC12363.jpg
    SDC12363.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 98
  • SDC12364.jpg
    SDC12364.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 97
no no Słonko - bardzo ładny zgrabny brzuszek :tak: :-) taki w sam raz ;-)

a ty pewna jesteś że będzie Julcia u ciebie? :rofl2: :-) bo kształtem twój brzuszek to do mojego podobny (tylko o wiele mniejszy) a ja będę miała Marcelka ;-)

no no Słonko - bardzo ładny zgrabny brzuszek :tak: :-) taki w sam raz ;-)

a ty pewna jesteś że będzie Julcia u ciebie? :rofl2: :-) bo kształtem twój brzuszek to do mojego podobny (tylko o wiele mniejszy) a ja będę miała Marcelka ;-)
Hie hie... Pewna bede jak juz ja zobacze :D Ostatnio na USG pan dr powiedzial, ze RACZEJ nic nie wyrosnie, a moze akurat wyrosnie. Teraz bedziemy chcieli USG 3d, wiec jakby co to chyba juz tu bedzie widac jak na dloni. Zrobimy je jednak, tak jak kazal dr, czyli w 31tc, wiec bobo bedzie spore.

slonkoonline - sliczny brzuszek
ankzoc- malutki ale sniuczniutki

ja dzis dziewczynki mam wizyte u gina ok 17 z powodu mojego nocnego zdarzenia,, historie opisalam na mamach majowych.. martwie ise,, trzymajcie kciuki aby bylo wszytsko ok:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry