• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Troszkę nam się przytyło. 31 tc i brzusio obniżony od tygodnia :baffled:

Załączniki

• 31 tc4 [800x600].jpg
    31 tc4 [800x600].jpg
    26 KB · Wyświetleń: 90
  • 31 tc9 [800x600].jpg
    31 tc9 [800x600].jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Marychna fajny brzusio i taki malutki:tak: Chetnie bym zamienila swojego ogromnego balona na twoj brzusio...a tak w ogole to ostatnio pani od usg powiedziala mi ze maly brzuch swiadczy o bardzo dobrych, mocnych miesniach macicy:tak:

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny
Brzusio od początku taki raczej z tych mniejszych. Chociaż teraz jak chodzę na szkołę rodzenia to dużo dziewczyn ma podobne brzuszki, no może ciut większe ale one już mają bliżej do końca:-)

hej
Marychna piekny brzusio:)!!!
ale przyznam ze moj jeszcze mniejszy jest......
a jaka duza dzidzia?u mnie 1600gr.
iwee to mnie pocieszylas ale tez o tym slyszalam czym mniejszy brzuch tym silniejsze mięsnie gdyz trzymaja mocno brzuch by sie tak nie rozciagal/......:)
buzka

hej
Marychna piekny brzusio:)!!!
ale przyznam ze moj jeszcze mniejszy jest......
a jaka duza dzidzia?u mnie 1600gr.
iwee to mnie pocieszylas ale tez o tym slyszalam czym mniejszy brzuch tym silniejsze mięsnie gdyz trzymaja mocno brzuch by sie tak nie rozciagal/......:)
buzka

Niestety nie wiem jaka waga dzidzi bo moja doktorka ma kiepskie usg i zmierzyła ostatnio główkę i kość udową i powiedziała że jak na ten tydzień ciąży do wielkość ok. Nie wiem jaka waga a chciała bym bardzo wiedzieć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry