Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-) Ja tez w 3 ciazy jestem i to z blizniakami, ale jeszcze we wszystkie swoje spodnie wchodze, a brzusio taki troszke tylko zaokraglony. A za 3 dni 15 tc mi sie zacznie. A, i tez mam 2 corki, tyle ze mlodsze, bo 3,5 letnia Ala i roczna Olenka. Chcialabys teraz synka, czy obojetne Ci to raczej? Ja w skrytosci serca mysle o takiej odmianie, ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Pozdrawiam
, a na pocieszenie dodam, ze znam kilka mamus ktore w okolicach czterdziestki rodzily i kazda z nich ma zdrowe dziecko
A mojej Ali najblizsza 4 letnia kolezanka ma mamusie, ktora urodzila ja gdy miala 45 lat
I tez wszystko w porzadku. A to zdziwilas mnie ta checia na trzecia coreczke:-), myslalam ze majac dwojke dzieci tej samej plci,zawsze marzy sie o odmianie, a tu prosze...;-):-) Ale zawsze zdrowko najwazniejsze, wiec co bedzie to bedzie, oby tylko bylo zdrowe:-)Jestem po badaniach, zakwalifikowana do wysokiego ryzyka. Teraz mnie czekaja dodatkowe testy na syndrom downa...