• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
oooowww a ja niby czekam na dziewczynke a Ty na chlopca.......zaczynam sie stresowac......co zrobie z tymi slodkimi sukienusiami?a co z imieniem ulallaa chyba zaczne sie zastanawiac!!!!!!:tak:
pozdrawiam

Dziewczeta wszystkei slicznie wygladacie!!!!tikanis widac ze ciaza Ci sluzy sliczna sukienka czytalam ze dzieki twoim przerobkom ...niezla z Ciebie artystka!!!!w ogole masz sliczne ciuskzi mnie sie podoba tez ta biala krotka bluzeczka w ktorej masz sesja ze slicznym brzuszkiem:tak:;-)
Nina co za figura pozazdroscic cudowny brzusio!!!!
Buziaki dla wszystkich pieknych brzuchatek!!!!!!
Majoweczki sa najpiekniejsze;-):tak:no i pare kwietnioweczek :-Dbo zmienily troche plany...spieszylo im sie:-D
buziaki

krystyna30 - sliczniusi brzuszek:) podobny do mojego choc ja bede miala chlopczyka..:) a co do ubranek i ta bluzeczka i sukienka to zakup sprzed ok 10 lat.. w bluzce zarowno jak i w sukience zadko chodzilam stad tak dobrze zachowane.. sukienke przerobilam ale byly to drobne przerobki, jak powiekszony dekolt i skrocenie..:) buziaki wielkie i dzieki za tak cieple slowa.. jestes przesympatyczna:tak:

reklama
Widzę, że dawno tu nikt nie zaglądał. A ja właśnie przejrzałam zdjęcia i zobaczyłam, że mam takie z przed tygodnia czyli połowa 40 tc. Myślałam, że to już będzie koniec, a tu jeszcze pewnie następne zdążę zrobić.

Załączniki

• P4250770.jpg
    P4250770.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 170
  • P4250775.jpg
    P4250775.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 171

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry