Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Malusienki masz ten brzuszeczek, wygladasz jakbys troche przytyla
naprawde slodko, ale napewno tez malo przytylas?Mozesz miec taki maly brzuszek bo mozesz miec malo wod plodowych, ale i taz wody w organizmie, kazda kobieta innaczej wygloda
Ja po tobie nie moge zgadnac co mozesz miec bo nie widac brzuszka 
Ale malusi śliczniusi jeszcze brzuszek masz !!! Moj tez nie nalezy do duzych!!! ale tak naprawdę przy ostatniej ciazy w ostatnich miesiącach było cooś widać.dziewczyny wklejam mój brzusio, wprawdzie za wiele nie widac po nim, wszyscy się dziwią że to już 19 tydzień. A zdjęcie robione własnie przed chwileczką
a wy co myślicie?? pewnie nawet nie jestescie wstanie okreslic co tam moze sie chowac w srodku??

Moja kolezanka co teraz rodzi smarowala (wzelina + oliwka) sie przez cala ciaze i w 9miesiacu wyskoczyly jej roztepy na koncu brzucha na samym dole, ona sama duzo przytyla ale tez i maly ja prze na dol i rosnie szybko wiec mowi ze to pewnie dlatego
Ponoc jak sie po urodzeniu smarujesz kremem na roztepy codziennie moga ci zblednac a te male zniknac. Ja nie mam wogle roztepow (ze 3 paski na boku uda ale to przed ciaza) i nie chce miec wogle
hehe
na koncie ja nie wiem czemu i tak szybko ja naprawde sie nie objadam ani nic, nawet znajomi mowia ze nie wygladam na to ze 10 juz wzielam bo z ciala mam tylko duzy brzuszek
ehhh...bosh mam tylko mala slabosc do m&m hehehe....
Ponoć to serduszko, ale nie wiem dokładnie. Na szczęście mam w poniedziałek u swojego gina usg, to pójdę jeszcze raz. Skonfrontuję relacje, czy tez chłopczyk i może dostanę pożadne zdjęcia Synka. No i mąż ze mną idzie, więc super:-)