• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Szczesliwego Nowego Roku 2009:-D

Paula tak jak obiecalam wklejam zdjecie brzuszka i siebie:-Dhehe...

Mama Bartusia 35kg:szok: Kochana ja czuje ze mam duzo wody ale chce do 20 wiecej nie przytyc:baffled:Jak sie da:dry:

Załączniki

• IMG_2882_1.jpg
    IMG_2882_1.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 111
  • IMG_2876_1.jpg
    IMG_2876_1.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 109
  • IMG_2907_1.jpg
    IMG_2907_1.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Kokoszka i Sara, ale macie wysoko brzuszki:tak: a Imagination ma rozłożony od góry do dołu, pewnie dzidzia leży wzdłuż całego brzuszka ;-)
a u mnie jak się wypnie, to jest taki duuuży:szok:
ps. nie wiem czemu data w tym aparacie pokazuje lipiec 07:confused: ale tak mam za każdym razem, jak zmienię baterie

Załączniki

• PICT0165.JPG
    PICT0165.JPG
    282,9 KB · Wyświetleń: 105
imagination i sheeppy śliczne brzucholki, faktycznie u imagination równomiernie się dzidzia ułożyła a u sheeppy chyba się w kłębuszek zwinęła ;-)
ankzoc kochana a gdzie ty dzidzię chowasz :-D super brzuszek - miniaturka! Ja miałam taki miesiąc temu a potem nagle mi się napompował więc może i u Ciebie przyjdzie taki moment. Zazdroszczę Ci tak mało przybranych kg, u mnie już prawie 7 na plusie, luudziee..:dry: a codzień chodzę na spacery 30-50minutowe i jem tak zdrowo jak nigdy..:unsure: od tych spacerków przynajmniej sie zahartowałam, bo odpukać, nie choruję, nawet mój Mężuś jak chory to mnie nie zaraża (zawsze łatwo łapałam katarki) :-)

Ale brzuchowatkowo sie zrobilo:tak::-D

Sara dziekuje za komplement:zawstydzona/y::-D
Ale masz slodki brzusio nie za maly nie za duzy, ale widze ze szczupla jestes:tak:Wiesz jakiej plci jest twoje malenstwo?dla mnie twoj brzusio wyglada na dziewczynke:tak:Kochana ja tak jak ty chodze spaceruje i wcale duzo nie jem:baffled:nie widac u Ciebie 7kg :szok:ja wzielam juz okolo 10:zawstydzona/y::dry:

Sheepy widze ze z dnia na dzien brzusio Ci sie powieksza:-DMoja mala sie tak wierci ze mysle dlatego mi wypina tak brzuch do przodu:happy:

Imagination jeszcze zdarzysz przytyc jak my wszystkie:dry:narazie brzusio widac ze na chlopczyka i jak mowi Sheepy malenstwo Ci sie rozlozylo:-)

Lezy poprzecznie :tak: bynajmniej na usg tak wyglądało. Główkę miał po lewo, a kuloski po prawo, więc ułożony jak długi w poprzek... Ale jeszcze czas mam na duży brzuś. W szpitalu same dziewczyny tuż przed porodem, tylko ja taki mikrus :-D

reklama
Kokoszka ja też dziękuję za miłe słowa :-D już dwóch lekarzy na usg widziało chłopca ale wszystko możliwe ;-) właśnie po tobie też nie widać 10kg nie mam pojęcia gdzie to się mieści.. Ja wchodzę z tyłkiem w spodnie sprzed ciąży, wywaliło mi brzuch i cycki o jeden rozmiar, ale widzę po swojej buzi i syrkach że chyba wody naciągnęłam.. W sumie jakbym na wagę nie wchodziła to nie ma się czym martwić :-D ale marzyłam sobie żeby urosnąć do 10kg do końca, bo tyle waży ciąża (dzidziuś, macica powiększona, wszelkie wody, piersi, łożysko itp) a tłuszcz tu i tam mi ani dzidziusiowi nie potrzebny:no: widzę, że raczej zamknę się w 15kg przy dobrych wiatrach..:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry