• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
kokoszka- no cudowny brzuszek!!!! a jaka sliczna mamusia!!! superancki taki jak moj!!! i wlascicielka tez niczego sobie...
sara- fajny brzusio....bardzo ladniusi...

I to też

DSC00272.JPG

Sliczne macie brzuszeczki dziewczyny :) Niektore juz taaaakiiee duze :)
Ja tu moze czesto nie pisze, ale zagladam codziennie, czytam i ogladam Wasze cudne fotki :) Czas pokazac moj. Troszke sie martwie, ze jest za maly, ale z drugiej strony na razie mi tak wygodnie. Jak myslicie bedzie chlopiec czy dziewczynka? USG mam 12 stycznia, ale nie wiem czy mi powiedza, bo w tym szpitalu, w ktorym bede rodzic nie chca mowic plci :(

kasia1208, jak patrze na zdjecie to tez nie wydaje mi sie maly, kwestia w tym, ze w ciuchach, w pracy czy na ulicy jak ktos nie wie to nawet nie zauwaza, ze jestem w ciazy. No ale to kwestia czasu.
Hmmm.... czy chlopiec? Ja nie mam przeczucia, wiec nie wiem. Marzy nam sie dziewczynka, ale jak bedzie chlopiec to tez pelnia szczescia :)

reklama
xatia- mi tez sie wydaje ze chlopiec :tak:, ale jakims specem nie jestem:-D

anulinka -a u ciebie chyba dziewczynka:-) podobny do mojego:-) chociaz ja nie znam pluci:-D

kasia- u ciebie chyba tez dzieczynka?

co myslicie o moim brzuszku co bedzie?
a teraz ja 23tydz i 5dzien:-)

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    69,7 KB · Wyświetleń: 108
  • 1.jpg
    1.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 149
  • 2.jpg
    2.jpg