reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

ankzoc - jak najpierw idziesz na 2d , to zapytaj czy masz dużo wód płodowych, które wystarczą na 3d. Bo jak jest ich mało to wszystko będzie rozmazane albo ciężko będzie cokolwiek dojrzeć. :tak:

reklama
imagination- z boczku mniej widac niz z przodu:-), juz pokazny super:-)

a teraz ja wklejam w neglizu:-D
sheeppy - pewnie jak jest taka mozliwosc fajnie byloby miec ten wontek na zamknietym:-)
marychna-sliczne a ze chlopczyk to ja oczywiscie zachodze w glowe jak to lekarze widza :-)

24tydz
]
Jaki fajowy brzusio chyba juz teraz mam podobny muszę pstryknąć fotke i wkleić koniecznie

:-D:-D:-D ale cudne te Wasze brzuszki....takie okrąglutkie niektóre jak mój :-p
ciekawe co z nich się wykluje ??? :-D:-D:-D

Miło popatrzeć na fotki brzuszków...i osobiście uważam, że skoro mamy utrzymać wątek główny (i bywać na zamkniętym z tymi, które się znają lepiej), dobrze by było aby wątek z fotkami USG i brzuszkami został na swoim miejscu. Jeśli ktoś będzie chciał wklejać swoje zdjęcia na zamkniętym nie widzę przeciwwskazań...ale nie zabierajcie tego co do tej pory powstało...Można wklejać i tu i tu...;-)
Ale to moje zdanie.

a to ja kończąca stary rok :-) szykowałam sie aby iść puszczać fajerwerki a m bawił sie aparatem
SL270480.JPG

Kochane cudowne brzuchatki:-D super brzuszki niestety nie jestem wstanie kazdej z was powiedziec jakie fajne sa:rofl2:ale sliczne sa cudne i te male i te duze i zgadzam sie z opinia dziewczyn co do zgadywania plci:happy:

Kasica
twoj brzuch osiagnal rozmiar 8miesiecznego:szok:powiem ci ze wyglada na chlopczykowy, wiec wydaje mi sie ze moga byc u Ciebie jajca:-D

reklama
Do góry