reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Patusia- Czy Ty potwierdzasz diagnoze mojego lekarza ze to dziewczynki- bo on caly czas mowi ze nie jest pewien;-). No i wszyscy mi mowia ze mam brzuch na chlopaka, wiec juz sama nie wiem.:baffled:. Jak sie urodzi chlopak to bedzie chodzil w rozowych kolorach- trudno;-):-D.
Jolu kachana ja nie umię oceniać po kształecie brzuszka - podobno to babcine sposoby- z ciązami bliźniaczymi moze być rożnie jak jedno jajowe to napewno bedą bardzo do siebie podobne i tej samej płuci a jak dwu jajowe to wszystko może sie zdarzyć- parka nawet !!!Opowiem ci historię moich przyjaciół bliźniaków z podwórka. Była to Basia i Bartuś. Jak byli w wieku 3-4 lat mama ich musiała Bartusia ubierać w sukienki zapinać spinki na włoskach jak siostrze- bo inaczej nie dawał jej żyć!!! Na szczęście mu przeszło przebieranki ale był ubaw jak sie przedstawiał i mówił - jestem Bartusia :-D

reklama
Jola, jaaaaki brzuuuuszek :szok::-D ja w 9 miesiącu miałam mniejszy hihi ale w końcu u Ciebie się 2 maleństwa mieszczą :-) kurcze, też mam piłkę i to na chłopca - może jednak masz chłopczyki :-D

jola- ooooo!!! jaki okragly i wyrazny ten twoj brzuszekkkk... a gladki jak pupcia niemowlaka...glaski dla dzidzi...

hej dziewczyny, ja juz po usg i badaniach. Mala wazy juz 485g i jest bardzo dluga. Pani zrobila specjalna fotke nozek (1 zdjecie) malej bo sa jak u prawdziwej baletnicy, zdjecie od tylu, od prawej strony posladki, uda itd :):):). Ma sliczne, dlugie paluszki i jest strasznie ruchliwa, (co juz odczuwam od dluzszego czasu) wrzucam 4 zdjecia.

Załączniki

• baletnica od tylu z prawej posladki, udka i stopki.jpg
    baletnica od tylu z prawej posladki, udka i stopki.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 86
  • dlugie paluszki.jpg
    dlugie paluszki.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 79
  • wyprost nozki nad twarza ;).jpg
    wyprost nozki nad twarza ;).jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 94
  • zblizenie z profilu.jpg
    zblizenie z profilu.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 96
Izabela no piekne zdjecia,faktycznie dlugie nozki bedzie cora miala:-)Fajnie ze wszystko w porzadku pozdrawiam Was Obie:happy:

hej
Isabela super dziewczynka!!!;-)taka sliczna jak mamusia!!
a nozki niesamowite!!
zdrowka zycze
ps. ja w piatek na usg ide juz sie nie moge doczekac....zeby tylko wszytsko bylo ok ,mam maly stresik
buziaki

reklama
Do góry