reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Oj dziewczyny, wzruszyłam sie strasznie. Naprawdę.
Powiem Wam, że nie tak dawno zastanawiałam się jeszcze czy nie zarzucić tu pisania o Franiu bo wydawało mi sie, ze ta nasza codziennośc powoli staje sie nudna. Bardzo dziekuje Wam za wpisy i kibicowanie krasnalowi. No i mi:) Same wiecie najlepiej ile siły i samozaparcia trzeba.. ile razy robić z siebie głupią blondynkę/ rozwrzeszczaną babę..ile razy ścierać g... z twarzy... ale najważniejsze by nasze robaczki szły do przodu..

Dziś krasnal kończy 18 miesięcy

..
Ja wyjeżdzam z moim Kubusiem z soboty na niedzielę do Koszalina... pociągiem nocnym:baffled::baffled::baffled: i już się boję po tym co napisałaś...:sorry::sorry::sorry:
Do tego jedziemy TLK bo tylko ten ma bezpośrednie połączenie:sorry::sorry::sorry:

As, napisz do IC zeby wam pomoc zagwarentowali:)
Ja zaraz pisze skargę oficjalną do IC. Liczę choc na 1 darmowy bilet do Wawy w ramach zadośćuczynienia:)

wymyśliłam, że to forum to powinno WAM sponsorować te turnusy i rehabilitacje.

Super pomysł, jestem za:)
Dzięki Asso, kochana jesteś:)

Franc ma nowy wibrator, wkrótce opisze wrażenia z zastosowania:)
Spokojnej nocy dziewczyny:)

Dziś krasnal kończy 18 miesięcy

As, napisz do IC zeby wam pomoc zagwarentowali:)
Ja zaraz pisze skargę oficjalną do IC. Liczę choc na 1 darmowy bilet do Wawy w ramach zadośćuczynienia:)

Franc ma nowy wibrator, wkrótce opisze wrażenia z zastosowania:)
Spokojnej nocy dziewczyny:)
to juz calkiem powazny wiek ;-):-):-)
Moje gratulacje:tak::tak:

Franiowa tam nie ma bezposredniego IC jeździ tylko TLK :-:)-:)-(
A TLK takich udogodnien nie ma.
Przynajmniej znizke na pociag mamy 78% :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Franka z okazji ukończenia 1,5 roczku :-)
A co do dalszego opisywania historii Franka - myślę że warto. Z jednej strony ze względu na Was, a z drugiej - jestem przekonana, że wielu mamom wczesniaków historia Frania daje nadzieję i mobilizuje do działania.

Ja się martwię i zastanawiam czemu się nie odzywasz a tu proszę...Pomyslałam sobie zobacze na waszym wątku, może żeś cos napisała a tu taka bomba:)

Tyle świetnych wieści, hahaha, teraz masz nowego powera do pracy i szukania kasy na kolejne turnusy, co?

Dziewczyny już napisały wszystko co i ja bym mogła Ci napisać...dla mnie jesteś wielka i po cichu Ci wypomnę, że wielokrotnie Ci juz pisałam ze Twój Fraanek jest cudem i ma rewelacyjnego anioła stróża, czekaj, jakoś tak miał na imię....Aga czy jakoś tak...:):):) I o tych diagnozach też Ci pisałam, nie warto zadnych stawiac bo Franek i tak ma je w dalekim powazaniu i po prostu robi swoje - czyli idzie do przodu jak burza:)

Więc jednym słowem - ten wyjazd to jak jedna wielka nagroda za wszystkie Wasze dotychczasowe wysiłki i taki kop do dalszej walki:):):)

A z tym pociagiem - pisz do niech, a co:) niech rzeczywiście jakies zadośćuczynienie bedzie:)

Bardzo sie ciesze, że wróciliście. Będzie z kim gadać na pw:):):)

a u nas kolejne zapalenie oskrzeli na tapecie...

a u nas kolejne zapalenie oskrzeli na tapecie...

No u nas niestety też:-(
Własnie wróciliśmy od lekarza, od 1 w nocy dziś walczylismy z gorączką krasnala. Przespał dzis pół dnia, gorączkuje bardzo biduś..:-(
Ja niestety tez zainfekowana:-( Przywieźliśmy sobie prezent ze stolicy..

A dla równowagi - dostałam jakieś 15 minut temu telefon z Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, że w piątek mam siedzieć "kołkiem w domu", bo kurier przywiezie matę do hydromasażu dla Frania!!!:-):szok::tak:
Przeeeesympatyczna pani, z którą rozmawiałam powiedziała: będzie miał Franiu prezent na 1,5 roku:)

no to zaje.....fajnie:):):):):):) dobre wieści zawsze mile widziane!!!!!!!!!! - oczywiście to do maty a nie do Waszego zdrówka...szkoda malucha, tak się wymęczy.

i właśnie z takich oto powodów co rok jadę do miasta wrzucic cos tam do owsiakowej puszki:):)

U Bastka chociaż bez temperatury...ale też nieciekawie...

Ostatnia edycja:
reklama
No ja tez zawsze wrzucam, tudziez my:)
Wczoraj znajoma przysłała mi opis tej maty i tam była cena...5650!!:szok:

U nas infekcyjna masakra piłą łańcuchową:no:
Oszczędzę Wam opisów.. Idę sie czyms nacpać bo chyba z Franiem zarażamy się nawzajem:no: Mysle, że i mi pierdykło zdrówko lekuchno po tych miesiącach stresu. Niestety.
Młody własnie zasnął, ide i ja się połozyc

Do góry