Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to ja Was wszystkie zaskocze.
Zdjecie zroione wczoraj - czyli 22 tc 2 dzień :-)

Ślicznie zaokrąglony brzusio.:-)a to mój brzuszek 24tc czyli wczoraj :-)
Pięknie rośnieNo to ja Was wszystkie zaskocze.
Zdjecie zroione wczoraj - czyli 22 tc 2 dzień :-)

Zgrabniutki brzusio :-)to ja porównam sobie, zdjęcie zrobione przed chwileczką
Monika, JKJ, juz pokaźne piłeczki macie, a Twój Catedra wcale nie taki duży, taki akurat;-):-), ale wszystkie zgrabne i z cudowną zawartością![]()

hehehehe.... cudowna zawartość kopie jak szalona
fajne to uczucie kiedy zawartości kopiąno właśnie mi się wydawało, że duży ale jak porównałam do dziewczynek to jest malutkihehehehe.... cudowna zawartość kopie jak szalona
![]()
dokładnie:-), choć mój mąż miał dzisiaj przyjemnośc doświadczyć takiego mocnego kopania, bo zazwyczaj jak kładł rękę na brzuchu to małe przestawało kopac (nie wiem czy ze strachu przed tatą, czy tak działa na nie uspokajająco;-)) no i stwierdził: "ja to bym się dziwnie czuł, gdyby mi się cos w brzuchu ruszło... jak obcy"fajne to uczucie kiedy zawartości kopią![]()

dokładnie:-), choć mój mąż miał dzisiaj przyjemnośc doświadczyć takiego mocnego kopania, bo zazwyczaj jak kładł rękę na brzuchu to małe przestawało kopac (nie wiem czy ze strachu przed tatą, czy tak działa na nie uspokajająco;-)) no i stwierdził: "ja to bym się dziwnie czuł, gdyby mi się cos w brzuchu ruszło... Jak obcy":-d