katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
a to mój z 19 tygodni i 5 dni (wg przypuszczalnej owulacji).
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja kucam jak małpka żeby coś podnieśćwiem kinguś, że nie jest jakiś ogromny, ale ja sie czuję tak bardzo ociężała... i normalnie butów nie mogę zawiązać, schylić się po coś... mi się wydaje ogromniasty i ciężki![]()
też czuje się ciężka choć mam ponad 2 kg na plusie. W sklepie musiałam usiąść sobie bo się zmęczyłam. Posiedziałam 2 minutki i mogłam dalej chodzić.Śliczny brzuszek.:-)A to mój brzuchol, 21 tydzień
Pięknie się brzuszek zaokrągla.:-)A tu my, dzis popoludniu ujeci w obiektywie przez mojego P.
Też o tym czytałam i staram się ale jest ciężko;-)
Przyuważyłam tylko, że sporo z Was przyjmuje typową dla ciężarnych pozycję - niestety niekorzystną dla naszych kręgosłupków.
Zgrabniutki brzusio :-)no to ja też wrzucę mojego brzuszka :-)
Ślicznie wyglądaciea to mój z 19 tygodni i 5 dni (wg przypuszczalnej owulacji).

Tak patrzę na Wasze śliczne brzuszki i nie mogę sie nadziwić,jak to robicie,że rosną Wam tylko brzuszki???Ja rosnę cała ;-)![]()

Kasiu maleństwo!!! Prześliczny oczywiście, ale chyba najmniejszy w galerii ;-) w sumie to dobrze, dłużej dobra kondycja i w ogólea to mój z 19 tygodni i 5 dni (wg przypuszczalnej owulacji).

A to mój brzuchol, 21 tydzień
Zobacz załącznik 138975

Oj nie ma nie ma![]()
Wszystkie juz ladnie zakwitlysmy...
A tu my, dzis popoludniu ujeci w obiektywie przez mojego P.

;-)