reklama

Galeria brzuszków

bez przesady kochane...ja to juz waze 99kg mam 177 cm wzrostu i te same problemy co wy, nawet jak do auta wsiadam to ciezko mi nogi podniesc hehe.... no ale trudno....a przytyłam dopiero 4 kg...moja waga sprzed ciazy 95:szok:

Kamikaa- kochana grubasy otyłe co maja nadwage z jedzenia maja nadmiar tluszczu przewaznie w zylach i na calym ciele do tego chore serce na szczescie nasza otryloscia sa nasze dzidzie i zwiazna z nimi ciaza :))

reklama
czarnuszka ja do auta to wchodze tak śmiesznie.. Mam bardzo wysoki samochod, jak mam wsiaść to praktycznie na leżąco wchodze, jakoś tak dziwnie, bo inaczej nie moge :P

mag349 masz prześliczny brzuszek taki zgrabny :) i wogóle zgrabnie tak wyglądasz.

Ja przytyłam 13 i pół kg :P a to 28 tydz ;D a teraz to co tydzien pol kg tyje :P
Podejrzewam ze ze 25 kg przytyje łącznie ;p

Ostatnia edycja:
ja też własnie sie zastanawiam czy ktoś otyły też ma takie problemy... Bo ciąża trwa 9 miesiecy, a problemy od polowy załóżmy niech będą. A jak ktoś waży 120 kg i przez 10 lat tak ma że np ciezko oddychać, brzuch przeszkadza w schylaniu sie, zakladania butów i skarpetek...
Mnie się zdaje, że to jest inaczej, bo jak ktoś ma nawet dużo tłuszczu, to ciało jednak miękkie jest, a my mamy twarde coś w brzuchu ;-). Nie wiem jak u was, ale mój brzuch jest strasznie wrażliwy i jak mnie np synek łokciem szturchnie, to mnie to boli :-(. Więc o schylaniu też nie ma mowy... Problemy z oddychaniem i zgaga też jest przez to "ciało obce" w środku, które uciska inne organy.

Wczoraj gdy bylam na szkolnej Wigili przezylam zalamke.Wszyscy tylko z pytaniem czy to koncowka i tlumacz tu wszystkim ze nie bo jeszcze 2 miesiace.

Ja mysle ze ten problem ze schylaniem to oprocz tego co blueberry powiedziala to tez psychika,bo jak tu dusic wlasnego szkraba w brzuchu,strach zeby mu krzywdy nie zrobic.
Otyli tego nie maja bo kto mysli o tluszczyku,kazdy chcialby go zbic,a co dopiero troszczyc sie zeby go nie zdusic.
No i u ciezarnych dochodzi rozchodzenie kosci to jest bardzo uciazliwe.
Mnie prawe biodro czesto sie blokuje jakby ktos klina mi wbil.A to naprawde nieprzyjemny bol.

reklama
no racja, otyli mają miękki brzuch a weź tu sie schyl i poźniej zastanawiaj czy dzidzia jest w całości czy coś zrobiłam nie tak..
A poza tym co tu mówić otyli ludzie doprowadzają sie do takiego stanu sami, a jak dzidzia jest w brzusiu to co innego.
Jak dla mnie to te schylanie, problemy z oddychaniem i zgaga jak mówicie, jak i spóchnięte nogi w moim przypadku to nic, to wszystko jest warte :))) Troche utrudnien ,a później taka dzidzia kochana nam wynagrodzi uśmiechem te wszystkie dolegliwości i sie szybko zapomni ;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry