• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Ale nie pływa :-) A poza tym on od Basieńki starszy jest o miesiąc prawie :-) chciałam na basen z nimi a tu dyszcz lyje sikawica :-(
Smile ja sie boje, ze on ta stope kiedys zgubi...Albo obie wystawia przez barierke..

Ostatnia edycja:
Bodzinka
basen super sprawa. Dziecko sie oswaja z wodą i nie ma lęku przed nią. Hania jakby w wodzie "wychowana". Nie straszne jej skoki do wody (oczywiście z asekuracją). Nawet juz próbuje nurkować. I Basię tez chce tak przyzwyczaić.
PS.
u nas tez zawsze "zimne stopy", prze zbarierkę przełożone.

Bodzinka.. mój to gubi skarpetki. Wczoraj w tesco pani za nami biegła, bo małemu spadła. Tak się kopie, ze wiecznie ze spacerku wracamy z jedną skarpetką.

Wściekłam się, bo zostawiłam aparat u rodziców :/ ... ale mąż dzisiaj do Krakowa jedzie, wiec zajedzie i zabierze :)

Bodzinka.. mój to gubi skarpetki. Wczoraj w tesco pani za nami biegła, bo małemu spadła

Smile
no dlaczego jeszcze się nie spotkałysmy w tym TESCO. Ja tez tam robie zakupy w niedziele lub soboty, tyle że w Magnolii (kiedyś na Długą jeździliśmy). Muszę kiedyś przyuważyć Ciebie (poznam po jednej skarpetce Antka). A ty poznasz mnie i Basię po jednej skarpetce, bo ona tak samo je gubi. Najczęsciej w TESCO hehe.

Ha-NN-aH... Ja akurat wczoraj zakupy robiłam w opolskim Tesco... Ale z tych wrocławskich to najbliżej mi do... Magnolii. Z resztą jak ja na zakupy jadę z małym to tylko do Magnolii :)... chociaż teraz mi Kosmonautów zamknęli, więc za pewne korki to z małym nie za bardzo mam ochotę wyjeżdżać na miasto.

reklama
Kilka zdjęć z ostatnich dni:

Mały w pontonie nad wodą w Gliwicach:
IMG_5061.jpg
Mały przed wyjazdem do dziadków:
20110716020.jpg
Antoś przyszedł zobaczyć co mama robi w łazience:
Zdjęcie1182.jpg
Pływając sobie:
IMG_5083.jpg
Takie tam uśmiechnięte przy śmietniku :P
Zdjęcie1184.jpg

Ach i jeszcze jedno mam dobre... Tatuś z synkiem na spacerze :nerd: (Myślałam, że mu coś zrobię za ten "spacer")
Zdjęcie1178.jpg

Ha-NN-aH... a mi ktoś mówił, że od soboty do zakończenia robót ma być zamknięte.. jak nie to fajnie :). My dokładnie mieszkamy teraz w Lutyni, zaraz za Leśnicą w lewo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry