• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Wiem gdzie jest Lutynia.
Mam koleżankę w Rotomacie (ci którzy stawiają te znaki) i sprawdzone informacje że roboty będą tylko się odbywac w soboty i niedziele w nocy. Potem znaki znikają. Już drugi weekend tak robią i objazd robią sobie przez moją dzielnicę uhyy.

PS fajny spacer hahaha. Ale skoro Antoś ma zamiłowanie do kierownicy, napewno mu to odpowiadało hehe.

reklama
Ha-NN-aH jak Ty z Stabłowic to za pewne na Boguszowską do przychodni chodzisz? Ja się muszę z małym umówić na szczepienie. Ach a nasze maleństwa z tego samego dnia :)

Nasz Antoś ma na punkcie aut itp hopla. Jak tylko zobaczy, że cos jedzie to skacze w wózku z radości. Wczoraj na widok motorówek nie mogłyśmy go uspokoić.

Szkoda, że córki nie mam, bo kazałabym jej walczyć o Fifka albo Antka ;-) A najlepiej obu ;-)
Basieńka cudna! Te fałdeczki do schrupania!!!
A tu my się trochę przypomnimy ;-) Hubert i jego przyjaciel sznurek.
100_3662.jpg
No to jazda!!!
100_3633.jpg

Ostatnia edycja:
No, ale za to Basia ma do wyboru do koloru. Więcej facetów niż babeczek więc jest w czym wybierać. Ja już partnera znalazłam dla Basi, to Franuś Ewy hehe. Ciekawe co na to mama Franka :-D

To jeszcze troszkę Basi.
[video=youtube;Ukf6nDp8Hvo]http://www.youtube.com/watch?v=Ukf6nDp8Hvo[/video]

reklama
Ha-NN-aH gdyby Franek Ewy nie był chętny (albo Ewa) to mój Antek jest do wzięcia :P ... Daleko by do siebie nie mieli... różnicy wiekowej nie ma żadnej, bo z tego samego dnia... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry