cristalrose
Fanka BB :)
hannah - niesamowite jak spokojna jest Basieńka na brzuszku i super się już podpiera, i główkę ślicznie trzyma;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hannah Ja nie mogę,ale Basia główkę trzyma wysokoMój to leniuch straszny i grymaśnik na brzuchu :/ Jest boska :*
A w tle rzeczywiście Mania. Hania jest maniakiem bajkowym i na okragło mini mini, Ceebebes, Jim Jam i Disney playhouse. Ale dzięki temu rozmawia jak "stara". Ma bardzo bogaty zasób słów w porównaniu do równieśników, zaczyna mówic po angielsku, liczy do 10 i zna wszytskie kolory.
Także mamusie które będą próbowac wzbraniać swoje dzieci przed telewizją, nie bójcie się, tylko kontrolujcie co wasze dzieci będą oglądać.
Kto ma Baby TV polecam. Dzieci bardzo dużo się uczą z tych programów i bajki sa dla najmłodszych.
Renczysia zmieniłam kolor włosków i fryzurke zmieniłam. Zaczełam o siebie dbac bardziej niz przed ciażą. Planuje basen i w ogóle musze sie wyrwac z domu...