Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no wlasnie Ada zgadzam sie;-) i sama sie zastanawiam gdzie Lucy widzi ta duza dupe co ty Ada a moze ona ma jakies okularki 3 wymiarowe przez które widać ta dupe i dlatego my jej nie widzimy co
hej, hej Lucky ty lepiej sprawdz jakie te okularki sobie zalozylas bo napewno rozowe one nie sa skoro widzisz wielka dupe zamiast zgrabniutkiego brzuszka;-)
Maju mieszkanko Michasia pełen konfort naprawde obnizonhy njuz a to znaczek ze niedlugo tulic bedziesz skjarbeczka )))
Luky mamo) a Ty masz taki zgrabniutki malusi.... T a Twoja mi to normalnie modelka chyyba bedzie ))A dupa????nie widac zeby cos tam spuchlo lekka przesada )))))
Sliczne brzuszki jak ja lubie je ogladac Naprawde tak jak Ada powiedziała każdy inny i kazdy wyjątkowy!!! piekny )
Luckumama mi też się wydaje ze przesadzasz z tą dupą, a brzusio jaki malutki i zgabniutki jak pójdziesz na porodówkę to beda się pytać jak mojej bratowej czy nie pomyliła terminów i za wczesnie nie przyszła a mała ważyłą 2600 więc też duza nie była Majeczko Twój brzuszek już się szykuje do końcówki ładnie już opadł więc teraz można odliczać dni
wszystkie brzusie piękne