reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

A ja trochę z innej beczki. Asiakow jak Ci zazdroszczę wanny! Ja mam tylko prysznic a tak bym się popluskała w wannie! Chociaż jak byłam na stażu i wynajmowałam mieszkanie, to kąpałam się codziennie w wannie pełnej wody to po pół roku przyszedł mi rachunek do wyrównania za wodę 600zł:szok:! A wczesniej w tym mieszkaniu podobno wszyscy się mieścili w ryczałcie.

reklama
Kachurek ja się nie kompie we wannie, jak miałam pierwsze skurcze od ciepłej wody to sie boje i nie wyleguje, pryskam sie pod prysznicem (choć z uwagi na ciężar go rozwaliłam i ściana nam cieknie:baffled::baffled::baffled: tylko sie martwie zeby sasiadów nie zalać :no::no:

OJ Kachurku z tą wodą to wydatek jest, dorośli jak dorośli ale mały jak sobie myje to leje wody (my też zawsze dopłacamy za wode, ale za ogrzewanie mamy zwrotkę)

MAJU ale masz duży bunio:-):-):-):-) faktycznie ci sie obniżył....ale ty jeszcze dwa tygodnie i na porodówkę :-):-):-)

no wlasnie dziewczyny takmi sie wydaje ze juz od kilku dni a moze od tyg mam obnizny....
luckymamo o jaki twój brzusio jest zgrabniutki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry