reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

No no Kachurek jak zwykle narzeka, choć nie ma na co:tak::-D jak ty nalana to ja gruba berta.
Choć ja się nie pokażę w całości. Zdjęcie brzuszka zrobione przez koleżankę dobry tydzień temu. Nie wiem dlaczego takie duże brzucho wyszło:confused:

reklama
A ja wiem czemu takie duze brzucho wyszlo:-D... bo aparaty i kamery powiekaszaja:-D:-D:-D MASIU SLICZNY DOMEK LEOSIA TAKI OBNIZONY JUZ ...TO WIDAC

Kachurku ty to naprawdę chudzinka jesteś tylko dzidzia z przodu też bym tak chciała hihi a pomyśleć że kiedyś ważyłam 56kg :-D

Izabelinda to prawda zę niema co porównywać ubranego brzusia z gołym więc zaraz ci udowodnuię ze jest wielki :tak:

Ingrid Twój brzusio tez jest ładniutki i już chyba gotowy do rozpakowania niedługo mamusia chyba się spodka z maleństwem

Nie martw się Asiu - ja też mam rozstępy na bokach brzusia, udach i piersiach :) Ale takie są uroki macierzyństwa, bez tego nie miałybyśmy naszych dzidziusiów :)
A wszystkie brzusie, małe i duże są urocze, bo kryją w sobie małe niespodziewajki. I tak jak każdy brzusio jest inny, tak nasze dzieciaczki potem w galerii prezentowane też będą inne (a każde piękne).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry