reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

reklama
No no same ładniutkie mamusie:tak:
Ingrid miło cię poznać.
Bratka brzuszek śliczniutki, no i super łóżko:tak:
Izabel brzuszek pierwsza klasa:tak:

Iza no super masz ten brzunio!
No i tak patrze i porównuję do mojego- jestesmy przecież na tym samym etapie- i mój taki przymały mi się wydaje. Wogóle mam kompleksy że ta moja córka za malutka, ale lekarz w Polsce (bo tym tutaj to słabo wierze) jak robiłam badania w 3D w 30 tyg. powiedział że jest ok. Parametry srodkowe. A ja sie naczytałam że jak sie pracuje długo w ciąży i na stojąco to można za wczesnie i za małe dziecko urodzić. A ja pracowałam do 2 dni temu.
Jak tylko mi sie troche twarz obudzi to pstrykna zdjęcie i mi powiecie, ok?

Ingrid niczym się nie przejmuj etraz maleństwo odrobi ono teraz dopiero nabiera ciałka więc ju zmasz wolne i dzidzia bedzie teraz sobie nadrabiałą zaległości

a mój brzuszek to chyb anajwiększy z was wszystkich :-D

Anrusek - wcale nie wygląda na jakiś wyjątkowo duży ten Twój brzusio, zresztą to nie fair porównywać brzuch ubrany do gołego :))

Ingrid - faktycznie kiedyś kobiety pracowały w polu czy domu z dziećmi do samego porodu, to dzieci się nie rodziły takie wielkie (chyba ze było to genetycznie uwarunkowane). Ale nie martw się, jeszcze miesiąc - Helenka na pewno nadrobi!

Dzięki babeczki za miłe słowa odnośnie mojego brzusia :) Pozwolę sobie też zacytować męża sprzed pół godziny - ale masz napompowany brzuch hehe.

Anrusku ładnie wyglądasz...naprawdę....szkoda,że nie mam aparatu żeby se popstrykać foto ale mi mój brzuch wydaje się duży ogromniasty nawet ginka mi to powiedziała,ale penie każdej z nas nasze brzuszki wydają się duuuuuuuuużżżżżżżżżeeeeeeeeeee

dziewczynki ale wielkosc brzucha nie stanowi o wielkosci dziecka ...bardzo czesto jest tak ze kobiety ktore maja duuuuuze brzuch rodza male dzieci i na odwrot te co maja maluskie brzusszki maja dosc pokazne dzieci:-)

No dobra- jak sie zobaczyłam na zdjęciu, to zdałam sobie sprawę, że ten mój brzuszek tylko z góry tak niepozornie wygląda :szok::szok::szok:
A tu tymczasem córka mi nieźle urosła.

Sorry za jakosc ale: po pierwsze od rana (hihihi) czekałam na jakies normalne swiatło, po drugie baterie zdychały więc robiłam bez lampy.
Następne bedzie lepsze- moze poprosze kogos o współprace.

Załączniki

• 003.JPG
    003.JPG
    35,9 KB · Wyświetleń: 84
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry