Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bratka faktycznie śliczne zdjęcie do albumu , a sypialnia Booooooska ja uwielbiam kolor żółciutki Ingrid Twoja foteczka tez super ja w 15 tyg to miałam już bardzo widoczny brzuszek a u ciebie to tycityci teraz juz pewnie niema co ukryć pokaż aktualny brzuszek Izabelinda Twój synek to bardzo do Ciebie podobny ni wyparłabyś się napewno syna a teraz córeczka bedzie pewnie do taty podobna
Hej Lady, no dobra to ja też dodam jakieś zdjęcie aktualne by podleczyć Twoje kompleksy hehe.
Grube uda, podwójny podbródek i macica wciskająca mi się już pod żebra heh (zwłaszcza z prawej strony), brzuch na kolanach, muszę okrakiem siedzieć bo inaczej niewygodnie. Cycki jeszcze do niedawna wydawały się ogromne, ale teraz brzuch je przytłacza hehe i już optycznie bynajmniej zmalały. Niby powinnam się załamywać itd ale kurde mol - podobam się sobie w ciąży - jestem mamusią pełną gębulą. Tak samo i Ty Lady - powinnaś być dumna ze swego stanu, jesteśmy wszystkie teraz właśnie najpiękniejsze )
A co do synka, no wyprzeć się nie mogę, moja mała wykapana kropelka z niego. Chociaż od razu po urodzeniu miał bardzo ciemną karnację, gęstwinę czarnych włosów i ciemne oczka - no wypisz wymaluj tata. Potem jednak chyba zmienił zdanie i stwierdził, że lepiej mu będzie w skórze mamuni hihhi.
Iza brzusio czadzior noooo a moj to na bank wiekszy zwlaszcza ze ty rodzisz o te 20 dni wczesniej ode mnie hahahahahaha :-):-):-) poza brzuszkiem nic nie spuchalas a ja tak te ramiona jak strong women normlnie mam hahha uda lekko tez napompowane chyba sa a lydki juz wogole ale o dziwo juz nic mi nie pucnie tak dziwnie....tZn nie podchodzi woda jak dwa tygodnie temu....