reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

O rety Ingrid, czy mi się wydaje, czy Ci ten brzusio ładnie już opadł? :) Ale faktycznie fajnie wygląda, taka wypchana paczuszka z prezencikiem w środku.

reklama
No to ja też dołączam zdjęcia bo dzisiaj mi małżonek zrobił jakieś. Oraz 2 sprzed tygodnia. I dla porównania zdjęcie z 21 tygodnia - a ja wtedy myślałam że jestem taka gruba. A teraz- taka klucha, nawet na buzi jakaś taka nalana.

Oooo i pokazał się Kachurek, a ktoś tam narzekał, że w kratkę tu bywasz :) I jeszcze taki bonus w formie zdjęć :)) Kurcze, masz takie ładne włoski dziewczyno! No i brzusio śliczny z takim ładnym guziczkiem :) A też masz problem z zapinaniem zimowej kurtki? Bo ja mam hihihi.

INGRID super wyglądasz naprawdę....:-)

A i KACHUREK nasza kochana też ładnie szczuplutka jesteś tylko dzidzia z przodu super

No własnie dziewczyny ja tez myslę, że ten brzunio mi juz trochę opadł. Iza Ty masz chyba rację! Tak mi sie dobrze ostatnio oddycha! I sikawka jestem notoryczna!

Lady, moja słodka, nie taka szczuplutka jestem, oj nie! Ustawiałam się długo żeby znaleźć najlepszą (czyt. najszczuplejszą) pozę. Chciałam zrobić frontowe, ale facjatka pyzia, a nogi...o Boże!!!!

Szkoda że Ciebie nie mozna zobaczyć Adula.

Iza kurtka już rzeczywiście trzeszczy w szwach ale liczę na to że zaraz będzie wiosna i będzie można chodzić w czymś lżejszym. Bo zobaczcie co znaleźliśmy dzisiaj w lesie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry