• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

reklama
No kurcze, Ala, pewnie odgonić się nie mogłaś od męskich spojrzeń! Ale co ja będę pisać, że bomba figurka, jak każdy widzi :)) No to trzymam kciuki co byś szybciutko znowu tak kusiła :)

Iza no co Ty nic z tych rzeczy...hahaha tylko widzisz teraz nie wiem czemu mi ciezko tak schudnac ...i jestem dzis 3 dzien an diecie kapuscianej i zygac mi sie chce tą juz zupa ....a zostal mi tylko jeden miech by cos zrzucic bo na wakacjach zawsze przyieram 5 kilo ... wiec jak ja cholera tak nie schudne i znowu jeszcze przybiore to nie wiem co to bedzie ja chce sie wcisnac w moje rzeczy wszystkie teraz na hama sie wciskam ale opiete jak skurczy syn...

ALA jaka laseczka fiu fiu...:-) mi też ciężko zrzucić bo wolę żreć i narzekać...ale powoli zaczynam panować nad sobą:-) hehehe....więc bedzie dobrze....

Wielkie Dzieki!

Adus ja tez probuje..panowac nad soba ale to takie ciezkie zwlaszcza ze sie karmi i meza i dzieci.... moze gdybym nie robila im obiadow,,snioadanek kolacji i nie widziala jak ruszaja tymi buziami i te zapachy to na bank bylo by mi latwiej..a tak...? no nic 3 dzien na kapuscianej i narazie ...nic sie nie dziej....a mnie korci by cos zjesc innego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry