reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

reklama
No kurcze, Ala, pewnie odgonić się nie mogłaś od męskich spojrzeń! Ale co ja będę pisać, że bomba figurka, jak każdy widzi :)) No to trzymam kciuki co byś szybciutko znowu tak kusiła :)

Iza no co Ty nic z tych rzeczy...hahaha tylko widzisz teraz nie wiem czemu mi ciezko tak schudnac ...i jestem dzis 3 dzien an diecie kapuscianej i zygac mi sie chce tą juz zupa ....a zostal mi tylko jeden miech by cos zrzucic bo na wakacjach zawsze przyieram 5 kilo ... wiec jak ja cholera tak nie schudne i znowu jeszcze przybiore to nie wiem co to bedzie ja chce sie wcisnac w moje rzeczy wszystkie teraz na hama sie wciskam ale opiete jak skurczy syn...

ALA jaka laseczka fiu fiu...:-) mi też ciężko zrzucić bo wolę żreć i narzekać...ale powoli zaczynam panować nad sobą:-) hehehe....więc bedzie dobrze....

Wielkie Dzieki!

Adus ja tez probuje..panowac nad soba ale to takie ciezkie zwlaszcza ze sie karmi i meza i dzieci.... moze gdybym nie robila im obiadow,,snioadanek kolacji i nie widziala jak ruszaja tymi buziami i te zapachy to na bank bylo by mi latwiej..a tak...? no nic 3 dzien na kapuscianej i narazie ...nic sie nie dziej....a mnie korci by cos zjesc innego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry