reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

Iza kolejna piękna sesja patusi

a Sebastianek super chłopaczek Aluniu napeawdę musi bosko z tym uśmieszkiem wyglądać

Milena ma dzisiaj dzień niespania nawet teraz trudno jej usnąć , ale dzisiaj się popłakałm z mojej córki pierwszy raz śmiała się w głos akurat widownia była pełna tylko najważniejszego taty zabrakło, ale udało nam się nakręcić to żeby niebył stratny , i unas również już łapki wendrują od dzisiaj do bużki więc maluch wmiarę równo się rozwijają , jednak do obracania mała jest jeszcze leniwa , a wczoraj moja szwagierka urodziła synka Karolka 3550 i 57 cm pochwalę się jak wygląda :)
braciszek Milenki

reklama
Ale chop z Karolka:szok:, slodziak
Anrusku rzeczywiscie nasze dzieciaczki podobne:tak:, ale moj maz twierdzi ze on nie ma z tym nic wspolnego;-):-D
Lady Sebastianek to do taty podobny cos mi sie zdaje:tak:
Aga, Lene , Iza dziewuszki jak sie patrzy:-)
Masiu ucaluj Hrabiego:-)

Ale te nasze dzieci sa fajowe:rofl2:

Iza i wyobraz sobie ze to z wockiem to z wczoraj ajk wracalm z kosciola bo dawno mnie w nim nie bylo..poszlam sie pomodlic o zdrowko dla moich dzieci..... i moja mauska jak zwykle wstydzila sie ze mna isc mowila ze ubralam sie jak na plaze.... nie dosc ze czlowiek pojdzie to zawsze cos.... o ludzie ;)

Heh ja też wczoraj wyskoczyłam do kościoła jak filip z konopi - cała na czerwono (buty, paznokcie, bluzka, spódnica). I jak tak szłam do komunii rzucając się w oczy pomyślałam, że wyglądam jak lafirynda, bo inne panie jakieś garsoneczki, białe bluzeczki, czysto i niewinnie :) Pocieszało mnie tylko to, że syn miał koszulę w biało-czerwoną kratkę a mąz czerwoną koszulkę, więc nie tylko ja świeciłam po oczach hihihi. No i wózio też mamy czarno-czerwony.... :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry