Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uhmmm lasencja, jakie loczki sobie trzasnęłaś) wyglądasz słodko.
Ale i tak nie przebijesz Sebcia słodkiego, do twarzy mu w żółciutkim, wygląda jak kurczaczek wielkanocny
I nareszcie masz zdjęcia z syneczkiem bo skarżyłaś się, że nie masz, Dominiś Ci strzelił?
loki nie ze se trzasnelam tylko je wytepic nie moge haha widzisz ze przod prosty? bo na sile prostuje zelem ciagle a tyl rozczesuje ale i tak sie cholerne krecą haha dobrze ze mnie nie widzisz rano jak wstaje badz po kapieli to normalnie sprezyna na sprezynie ze jak ide sie czesac to az mi sie nie chce ....buuu a co do foty to wyobraz sobie ze sama se trzasnelam polozylam na telewizorze i pyk...lampa poszla w ruch nastawilam sobie na czas Aluniu ale się strzaskałaś na słoneczku że też ja musze mieć takiego pecha ze mnie jakaś alergia na słońce dopadła jak tylko wyjdę na spacer z małą i słoneczko jest to potem mam takie czerwone plamy na dekoldzie i strasznie swędzą a na rękach robią się takie grudki pod skórą i też swędzą że nawet wapno nie pomaga buuuuuuuu
a ja już wczesniej pisałam zę moja Milenka do reni synusia podobna dobrze chyba ci się wydaje to już mamy dwie pary bliźniąt a gdzie reszta
Patusia i Sofijka chociarz ja sofijki nie widziałam ale Iza tak twierdzi i
Milenka i Bartuś chyba nie pomyliłam imienia Reniu?