reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

reklama
No i udało mi się złapać także jak się moje słoneczko na boczek obraca. Troszkę niewyraźne bo w ruchu :)
Mój mały jasio wędrowniczek, ciekawe kiedy zrobi 360 stopni hihihi :)

Załączniki

• boczek.jpg
    boczek.jpg
    103,8 KB · Wyświetleń: 59
  • boczek1.jpg
    boczek1.jpg
    86,6 KB · Wyświetleń: 63
  • boczek2.jpg
    boczek2.jpg
    56,8 KB · Wyświetleń: 56
Ale Pati dluga juz jest...i jakie za...je...bi...ste... ma placyki do zabaw super ile to kosztuje cacko? nie no zawsze usmiechnieta hahaha ja nie moge wylapac jak moj sie smieje na zdjeciu bo raz ze robi to zadko a dwa ze nigy nie wiem kiedy sie raczy usmiechnac nie idzie sie przyczaic nawet hahahaha

Fajne musze spezentowac to malemu a jak jemu cos kupie to ten starszy znowu bedzie cos chcial noooo....nie moge ich poroznic i zawsze jak kupuje Sebciowi to Dominisiowi rowniez i tak w kolo maciejka czy tego potrzebuje czy tez nie.... nie chce by poczul sie inaczej...badz mniej wazny....

Ależ z Ciebie dobra mamusia Alunia.... Ja też się staram, ale nie zawsze tak to wychodzi niestety... Dlatego codziennie wieczorem czytam DD książki, żeby się nie czuł odsunięty.

Kurde wiesz bo moj synek nie jest za bardzo wyrozumialy jesli chodzi o te sprawy....jeden dostaje to i drugi musi niesety...ale wiesz to takie banalne rzeczy...czasem drobiazgi...i czasem to uciazliwe bo to czasem studnia bez dna hahah to Ty jestes dobrą mamusia bo czytasz bajki malemu an dobranoc moj mnie zmusza na opowiesci dziwnej tresci a mi sie tak juz wioeczorem chce spac ze oczy mam juz zamkniete i nie idzie ich otworzyc...i tak juz codziennie ze mowie mu Dominis to wlacz sobie bajki.... hahahhaha

Iza niemogę Twoja Pati to rozwija się w zastraszającym tempie super a własnie jaka ona już długa ile ona ma dlugości te nóżki ma już takie długie czekam aż Milence też tak urosną narazie ma tatusia nie mamusi hihi oby jej tak nie zostało :szok:

Aluniu ja tez wyglądałam uśmieszków małej ale jak już się zaczynały pokazywac to z dnia na dzień było ich coraz więcej więc i uwas teraz bedzie coraz częściej się uśmiechał

to są moje uchwycone uśmieszki wczoraj najbardziej jej się podobało jak ją rozebrałam do pampersa :laugh2:

Anetko, ależ rozkoszny uśmieszek - wiadomo w takie upały w pampersie najlepiej hihihi. Ja sama też latam na majtach i staniku :)) Życzę wszystkim mamusiom aby oglądały z każdym dniem coraz więcej uśmieszków.

No własnie nie wiem jakim cudem ona się tak szybko rozwija skoro to leniwe, niedzielne dziecko i non stop śpi. Rozumiem że szybko rośnie, bo dzieci rosną w czasie snu, ale że tak się szybko zaczęła wiercić? Rano zrobiła 90 stopni obrót a teraz wieczorem już prawie 180... szok :szok:

reklama
Iza to super zę się tak szybciutko rozwija trzeba się cieszyć z tego poprostu wychodzi ponad przeciętną może i ja zacznę moją częściej kłaść na jakichś matach hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry