reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

Asiu - a te przesłodkie usteczka to po kim :) No i chyba musi coś mieć z Ciebie Twoja córcia?

A mój syncio to chyba zaczyna być nastolatkiem bo się ostatnio zboczony ciut zrobił heh.

reklama
Witam
Iza faktycznie Twoja mała to istny śmieszek nasza śmieje sie też dużo tylko jakoś aparatu nie lubi ale czasem uda się uchwycić ten uśmiech jednak usposobienie taty ma zmarszczone brwi jak się coś niepodoba :-D mam nadzieję ze z tego wyrośnie
A Twój DD to niezły fotograf wie na co zwrócić uwagę a pupcia super jakie ma już male rozmiary dużo chyba nie musiałś zrzucać po ciąży

Asia mała słodziutka i jak uroczo w tej opaseczce wygląda

A ja niewiem do kogo nasza Milenka podobna wiem tylko ze usta ma napewno po mamie
i specjalnie dla ciotki Izy kilka fotek na zamówienie

Bo ona ma taki pepuszek wklęsły strasznie i czasem po kąpieli biorę patyczek, żeby te brudki to jej się tam gromadzą usunąć...

A sukienusiami ciotka Iza jest zachwycona, tak samo jak zawartością :) Zwłaszcza zdjęcie w różyczkach przesłodkie :))

A dupsko wielkie jak chałupa hehe...

Iza to ja chciałbym mieć takie wielkie dupsko jak ty wtakim razie skoro sądzisz zę jak hałupa
ja to 58 kg niepamiętam już kiedy ważyłam chyba jak za mąż wychodziłam a terraz to trudno wrócić do tamtych czaów

Anruś, milenka kochaniutka, jakie ma kreacje piękne!!!
my wrzycamy cos dla ciotki Izy i zdjęcie gosci, których miałam dzis rano za oknem
:-);-):-)

Lene, pisałaś, że Haneczka już taka duża a na zdjęciach tego nie widać wcale, taka kruszynka słodka...

DD się gapi na mnie jak na wariatkę bo co chwila piszczę "jakie śliczne sukienusie iiii" heheh.

PS: fajna ściana :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry