reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

reklama
lASKI NORMALNIE DZIECI BOMBA!dZIEWCZYNKI CZAD SUKIENUSIE AZ POZAZDROSCIC BO MACIE W CO JE ZDBIC HIHIHISila Alanek taki juz duzy i faktycznie pucus jak moj ale moj chyba wiekszy hihihi....Iza Patyyy tez taka juz duzia..... sliczna Asiakow lene anrus sliczne gwiadeczki naprawde.... boze co za zzdjecia ...Ps iza tyleczek fiu fiu zgrabniutki hihihi

Podaj swoje imię a nazwisko a już lecę i Cię zapraszam Alunia :))

ale może na pm, bo inaczek wszyscy faceci cię pozapraszają patrząc na Twój avatarek hihihi

nie no coraz piękniejsze te nasze dzieciaczki
Lene curcia cudo śliczna wtek sukienusi a jaskółeczki tez piękne moze upatrzyły sobie Twoje okienko i będą robić sobie gniazdko to przypilnuj żeby nie robiły bo jak już zrobią to niebedziesz mogła ich wyżucić a okno bedzie troszkę nieładnie wyglądać

Iza ja Milence wieszam na wszystkich żyrandolach w domu jakieś zabawki a to prosiaczka a to papugę kolorową i jak leży w wózku to jej kręce te zabawki a ona tak przepatrzy się i śmieje do nich nawet do 30min czasami i bardzo lubi karuzelkę w łóżeczku ile się przy niej wymacha rączkami i nóżkami

No to powiem Wam ze moj maly jak sie usmiecha to tak slodko ze az plakac sie chce ze szczescia...sieje u mnie wtedy ogromne emocje...tylko jest jedno ale.... na dzien dzisiejszy trudno go sprowokowac do takich usmieszkow.... no nic musze na ich czestotliwosc widocznie jeszcze poczekac troszke hahah :)ale powiem WAM ZE DWA DNI TEMU w nocy przez sen sie smial tak przez chwile glosowo...z otwartymi ustami taki szeroki otwarty usmiech az sama sie smialam haha a to tylko przez sen taki fajny glosik mial...a ten usmiech taki szeroki z bizka jak pol ksiezyca no mowie Wam....

reklama
Heh, Alu, już nie długo Sebcio się będzie częściej uśmiechał, a za 2-3 tygodnie, to już na pewno będzie się śmiał w głos :D:D:D:D:D Mój Alan też przez sen się czasem śmieje w głos i kiedy nie śpi, to też Mu się kilka razy zdarzyło na mój widok i zaczepki :):):):):):):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry