reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

bozie ale te wasze dzieciołki są fajne:-) fajne te kwietniowe dzieci co nie:-)

Izabel mówiłaś coś o pchaniu rączek do buzi no to patrz mojego:-)

pan hrabia coś probuje zrobić z ciałkiem, znaczy się chyba obrót

reklama
Oj Hrabia też już taaaki silny chłopak :)) Niedługo wstanie i zacznie uciekać i gonić mopsie, za ogonek ciągnąć...
A te paluszki fajnie wciąga, przy tym minkę i oczy robi jakby się bał że mu ktoś zabierze hihi.

Lene uwielbiam takie zdjecia gdzie dzidziusie leza na piersi mamy takie prawdziwe są slicznie wygladacie ;)

Masiu Leonek fajny chlopcyk te ocka tak wytrzeszczyl zdziwiony czy co? hihi nie no super naprawde dzieci nam sie udaly ;)oby charakterki byly tez niezle haha to wyjdzie w praniu haah

Ostatnia edycja:

a To poranny moj kofany synecek usmiechal sie do mnie w dobrym humorku wstal ale cholewa nie uchwycilam tego usmiechu za krotko on trwa hahaha i to chyba juz jego koncowa haha:-D

Lady ja też poluję z aparatem. Wczoraj mi się udalo uchwycić jednak tylko taką paszczę. Dodaj też susełka po karmieniu ;-)

Załączniki

• MARYy 023.jpg
    MARYy 023.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 98
  • MARYy 025.jpg
    MARYy 025.jpg
    67,7 KB · Wyświetleń: 99
Jaaaaa Ala - udało Ci sie złapać uśmieszek swojego synusia :)))) Bombastycznie wygląda, taki pogodny, od razu inny chłopak :)

A Marysieńka taka słodziutka... (na czym ona leży?).

Aga hahahha no to polowac trzeba dalej... hahah fajnie wyszla Twoja niunia haha0 i jak Ci sie udaje ze ona na polbrzuszku sopi o ludzie mi w zyciu nie zasnol by tak ;)

Iza no nie calkiem to jego koncowy etap hahahahahaah ale jak sie usmioecha to naprawde slicznie wyglada 0

No oczywiście czym byłby ranek gdybym nie wrzuciła do galerii mojej córci kochanych minek. Powstała z nich nawet mała historyjka obrazkowa (treść możecie sobie same dopowiedzieć :-)).

Załączniki

• pati.jpg
    pati.jpg
    63,3 KB · Wyświetleń: 54
  • patttt.jpg
    patttt.jpg
    92,5 KB · Wyświetleń: 55
  • piesio.jpg
    piesio.jpg
    89,4 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Madziujka - to jest ta poza w wózeczku o której Ci pisałam wczesniej :) Udało mi się wreszcie zmusić by wziąć aparat na spacer i cyknąć.
No i oczywiście nie skrzywdzę DD i też go wrzucę cioteczkom na zeżarcie :)

Udało mi się kupić letnią super czapeczkę dla Pati. Jest cieniusieńka, ma dziureczki, daszek na oczka i nauszniki na uszka. Czyli wilk syty i owca cała :))) Troszkę za duża ale wystarczy na całe lato dzięki temu.

Załączniki

• czapeczka.jpg
    czapeczka.jpg
    68,1 KB · Wyświetleń: 56
  • dd.jpg
    dd.jpg
    71,8 KB · Wyświetleń: 50

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry