Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oj Hrabia też już taaaki silny chłopak ) Niedługo wstanie i zacznie uciekać i gonić mopsie, za ogonek ciągnąć...
A te paluszki fajnie wciąga, przy tym minkę i oczy robi jakby się bał że mu ktoś zabierze hihi.
Lene uwielbiam takie zdjecia gdzie dzidziusie leza na piersi mamy takie prawdziwe są slicznie wygladacie
Masiu Leonek fajny chlopcyk te ocka tak wytrzeszczyl zdziwiony czy co? hihi nie no super naprawde dzieci nam sie udaly oby charakterki byly tez niezle haha to wyjdzie w praniu haah
a To poranny moj kofany synecek usmiechal sie do mnie w dobrym humorku wstal ale cholewa nie uchwycilam tego usmiechu za krotko on trwa hahaha i to chyba juz jego koncowa haha
Aga hahahha no to polowac trzeba dalej... hahah fajnie wyszla Twoja niunia haha0 i jak Ci sie udaje ze ona na polbrzuszku sopi o ludzie mi w zyciu nie zasnol by tak
Iza no nie calkiem to jego koncowy etap hahahahahaah ale jak sie usmioecha to naprawde slicznie wyglada 0
No oczywiście czym byłby ranek gdybym nie wrzuciła do galerii mojej córci kochanych minek. Powstała z nich nawet mała historyjka obrazkowa (treść możecie sobie same dopowiedzieć :-)).
Madziujka - to jest ta poza w wózeczku o której Ci pisałam wczesniej Udało mi się wreszcie zmusić by wziąć aparat na spacer i cyknąć.
No i oczywiście nie skrzywdzę DD i też go wrzucę cioteczkom na zeżarcie
Udało mi się kupić letnią super czapeczkę dla Pati. Jest cieniusieńka, ma dziureczki, daszek na oczka i nauszniki na uszka. Czyli wilk syty i owca cała )) Troszkę za duża ale wystarczy na całe lato dzięki temu.