reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria marcowych maluszków

Franek łowca bramek też chłopak wporzo! macie racje kobitki,że te nasze dzieciaczki słodziaki straszne;)

reklama
Boże dziewcyzny nie wiem co napisać, te wasze maluszki są poprostu do zjedzenia :happy:

Hanulka już skrzyczała brackiego, bedzie księżniczka niezle sobie ze starszym poczyniała w przyszłości ;)
Na różowe ciuszki nie musiała widze długo czekać :-D

Nefi cudna Natulka!

Amandla no minkę zrobiła nie do podrobienia :-) :-)

Kasiurek juz 3 tygodnie?? jej no nie do wiary!! Śliczna!

Nusia, Franuś jest przeuroczy !! Widac, ze takie kochane miziadełko!

ivi nie no obłędna jest!!!! :-D

Kasiulka...nie no Grześ to kolejny cud świata :happy: Ukradła bym Ci go, ale mam nadzieje, ze juz wwwwkońcu niedługo kto inny zajmie moje mysli..ehh

ale fajne te wasze dzieciaczki-kindzia fajnego masz chlopa:-D jakbym mojego chrzesniaka widziala
mary przepiekna,grzes cudny-ogolnie wszystkie do tulenia
do licha ja tez juz chce:-)

reklama
Kurde ale mam zaległości przez weekend!!!!
Kindzia
- Truskaweczka Hanula prześliczna dziewczynka! Jeszcze raz CI gratuluję córeczki:-) a z Remka to łamacz serc wyrośnie - przystojniak jeden;-)
Nefi - Natalka jaka maluteńka:)
Almanda - ależ ona ma słodkie usteczka!
Kasiurek - albo Iga taka mała albo ten smoczek taki wielgaśny,że Iguli pół buźki nie widać.
Nusia - ale Franio ma boską minkę:-D
Ivi - no prawdziwa księżniczka z piękną opaską na główce:tak:
Kasiulka - a Grześ jaki uroczy chłopak!! Zdjęcie z butelką wody super!
Kamilka - śliczna Pola!jeszcze raz gratki!

Do góry