reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
DZIĘKI DZIEWCZYNY za bardzomiłe słowa:)
wiecie, w sumie toja nie mam jakośtak dużo więcej w brzuszku... na teraz to o 0,5kg średnio dziecka więcej niż większośc z Was.. myślę, ze będzie różnica pod koniec większa.. zobaczymy.;-)

antar fajny masz takiniezaduży brzuszek - ma tę niewątpliwą zaletę, że jest Ciwygodnie!!:)
aaga zazdroszczę słodyczy...
Dubeltówka - dobre:) ja też lubieGrześki ;-)

ale z tymi smakami na słodkie lub niesłodkie cośjednakjest... .Przy Krzysiumiałam wybitnie mięsne zakusy a teraz raz to raz to :) czyli raz dajęjeśdziewczynce, raz chłopcu ;-);-)

DZIĘKI DZIEWCZYNY za bardzomiłe słowa:)
wiecie, w sumie toja nie mam jakośtak dużo więcej w brzuszku... na teraz to o 0,5kg średnio dziecka więcej niż większośc z Was.. myślę, ze będzie różnica pod koniec większa.. zobaczymy.;-)

antar fajny masz takiniezaduży brzuszek - ma tę niewątpliwą zaletę, że jest Ciwygodnie!!:)
aaga zazdroszczę słodyczy...
Dubeltówka - dobre:) ja też lubieGrześki ;-)

ale z tymi smakami na słodkie lub niesłodkie cośjednakjest... .Przy Krzysiumiałam wybitnie mięsne zakusy a teraz raz to raz to :) czyli raz dajęjeśdziewczynce, raz chłopcu ;-);-)

no to ja bedę miała bardzo słodkiego synusia :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ja dziś stanęłam na wagę i mam +7 od początku ciązy czyli nie jest tak źle:)
Do końca ciązy chciałabym przytyć jeszcze raz tyle:)

Odnośnie zachcianek to ja też bedę miała słodkiego synusia hi hi hi ... ale ostatnio mam parcie na gruszki więc zajadam sie kilogramami:)

Kati ja dopiero teraz zauwazyłam że jesteśmy na tym samym etapie ciązy jak w mordke szczelił:)
I ty przytyłaś 5 kg a ja 7... obwogu brzucha nie znam niestety ale wole nie mierzyć co by się nie dołować:)
Wszyscy mówią że mam brzuch jak na ciążę bliźniaczą:)

Ostatnia edycja:
A ja bym mogła zrezygnować z innych posiłków na rzecz czekolady i bitej śmeitany i owoców. Od mięsa mnie odrzuciło całkowicie, czsem zmuszę się na kawałek drobiu a tak to warzywa wchłaniam ile wlezie żeby nadrobić i rybkę czasem zjem dobrze doprawioną.

A ja ostatnio od meza usłyszałam, ze mi brzuch wystaje z tyłu....:-D bo mam w tali wcięcia jeszcze, ale brzuch taki rozlany w boki i go faktycznie z tyłu widać:-D

:-D
To ja dziś.
Brzuszek w najszerszym miejscu tj. poniżej pępka 94 cm.

Załączniki

• 25T5D.jpg
    25T5D.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama