reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
aestima to widzać opłaca się byc w ciąży:)
ale mnie dzis jakas babka starsza wkurzyła w mpku... grrr!! z morda do mnie wyskoczyla ze sobie usiadlam a ona stac musi... dodam ze miala moze troche po 60 i calkiem dobrze wygladala, jak jej powiedzialam ze w ciazy jestem i stac tez nie moge (zwłaszcza z torbami) tym bardziej ze autobus godzine jechal, to stwierdzila ze klamie i mam wstac bo jej sie chce usiasc no myslalam ze zagryze!! ach te babska mnie tak czasem denerwuja...

i co zrobiłaś? chyba nie wstałaś?
zje#@@##łabym taką z góry na dół i w poprzek też ! jak ma siły leźć na zakupy to i se torba postoi w autobusie !! mi ginekolog powiedziała, żebym nawet nie jeździła autobusem czy chodziła do kościoła bo ludzie teraz takie buraki i nikt nie ustąpi miejsca... :)

trzeba walczyć o swoje ! a ostatnio jechałam mpk i jakaś stara babka się strasznie na mnie ryla i na mój brzuch...a ja mam chyba mega instynkt macierzyński i jej posłałam takiego łokcia między żebra że aż się obróciła haha i dobrze jej tak mogłam jej te żebra połamać bo nikt nie będzie się mi ryl na brzuch !

takie stare baby sa najgorsze... tez bym nie odpuscila starej!
tak tak.. one zawsze nazekaja na dzisiejsza mlodziez a II wojne swiatowa to tez my zesmy wywolali... :confused2::confused2::confused2:

hehe, starsznie mi się podobał opis, który gdzieś znalazłam do drugiego miesiąca ciąży: "przyjrzyj się swojej talii. Prawdopodobnie widzisz ją w tym roku po raz ostatni" :)
W środę zacznę 4 miesiąc, a dalej widzę swoją talię więc chyba się nie sprawdza, przynajmniej w moim przypadku :-) Choć jak teraz leżę w łóżku z plecach to widać coś - oprócz megasiniaka po zastrzykach - ale to raczej jakby wałek z obżarstwa był :tak:. Aczkolwiek widzę, że niektóre spódnice i spodnie jakoś dziwnie się opinają na brzuchu.:-p Jest on zupełnie miękki. Jak siniak zupełnie zniknie zrobię pierwsze zdjęcie.:-D

Tusenryd dla mnie to Twój brzuch jest sporo większy od tego w 10 tygodniu!!! Nie wiem czemu się go czepiasz?:) A objawy...muszą w końcu minąć,zwykle chyba do12 tygodnia, tylko nieliczne wymiotują nawet na porodówce:)

reklama
2w31iy0.jpg

a to mój brzuchool z samego rana ;) dodam ze jeszcze nic nie jadłam hi