• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
mamawikusi ale super wygladasz!! Czy to tylko tak na zdj wygląda czy naprawdę masz tak nisko ten brzusio??

teri wtedy byłaś cudowna ale teraz jesteś bez porównania piękniejsza z tym brzuszkiem :* Spokojnie wrócisz do dawnej wagi nic się nie martw!

isis też na moje oko wcale Twój brzusio wielkoludem nie jest :-)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :*
Paulinka on jest tak nisko. Jak siedzę to mam go na udach, pod cyckami mnóstwo miejsca ale i oddycha mi się lepiej, chociaż czAsami ciągnie w dół... (ciężarnej nie dogodzisz )
No dziewczyny śliczne brzusie macie :)
Wenusjanka no to mnie przebiłaś ale to tylko 3 cm :) więc może cię przegonię jeszcze :)

Świetne macie brzucholki. I jaką zgrabną resztę... Zazdroszczę :zawstydzona/y:

U mnie brzuch jak siedzę to i na udach leży i za podpórkę dla cycków robi :-( Ciągle się mogłabym przebierać, bo plamy od potu, że :szok: A niby tylko 110 cm... Odzyskamy aparat to się zafotuję i pokażę.

Paulinka ale zgrabny brzuszek !!!!:tak:

dzięki dziewczyny jesteście kochane umiecie pocieszyć ;-) ciąża bardzo zmienia ciało i trzeba się z tym pogodzić :baffled: będę ciężko pracować żeby wrócić do dawnej figury i mam nadzieję że mi się to uda samo noszenie wózka na 2 piętro to już będzie jakiś wysiłek ;-) a mąż stwierdził wczoraj że na zdjęciu ten brzuch wydaje się większy że na żywo nie widać żeby był taki duży i wydawał się mówić szczerze :sorry:

reklama
teri114 najważniejsze żeby dzidzuś czuł się dobrze i był zdrowy. Ja w pierwszej ciąży przytyłam 25 kg i wszystko zrzuciłam więc nie przejmuj się niczym - będzie dobrze.

http://www.**********/JustynaS,suwaczek.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry