• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

Szczerze To mam nadzieje ze tego unikne. Z adasiem właśnie tak miałam ze
Wraz z porodem pozbylam się i brzucha, przy wyjściu miałam juz na sobie spodnie sprzed ciąży. Więc liczę ze i tym razem się uda. Ale jeszcze nic pewnego :-D Jeszcze mnie może brzuch zaskoczyć w swej objętości :-D

reklama
kari ja miałam to samo po pierwszym miałam spakowane na wyjście dzinsy z przed ciąży i jak wychodzilismy to je załozyłam przez problemu połozna która wydawała nam małego patrzy na mnie i mówi że pani to tylko dzieci rodzić nawet nie widać że urodziłam 3 dni temu hhe :-D ale teraz raczej na pewno tak nie bedzie :zawstydzona/y:

heh opowiem Wam o mojej siostrze w ciąży przytyła 32 kilo więc tak od razu tego nie zrzuciła rok jej zajęło teraz jest chudzinka ale jak juz mała była w domku po jakimś tam czasie wyszła do sklepu spotkała sąsiadke przed blokiem i ta do niej z tekstem : a to kiedy pani w końcu urodzi ? na co siostra mówi że malutka juz śpi sobie w łóżeczku ha :-p po porodzie wyglądała dalej jak przed ale to tylko przez jakiś czas

Teri moja siostra miała całkiem podobnie :-D Tez przez jakiś czas po porodzie wyglądała jak w ciąży. Ale pamietam ze w ciąży brzuch miała stosunkowo niewielki bo jeszcze lekarze mówili ze dziecko będzie do 3 kilo a urodziła się z waga 3.800 długa na 60cm więc była spora :-D

Piękne brzuszki dziewczyny :)

Mój w 20w0d

Bez tytułu.png

Piekny brzusio Motylku :)

Ja też chciałabym wstawić zdjęcie swojego brzuszka, ale na razie nie za bardzo jest widać, więc się wstrzymam. Spróbuję tak jak Motylek, w 20 tygodniu, przez dwa tygodnie może mnie troszkę "wypchnie". Bardzo na to czekam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry