• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

Korba fajny bąbelek :) i faktycznie szczupła jesteś :) u mnie jeszcze boczki sporo nadrabiają hyhy... I kolczyka już wyjęłaś??! u mnie w sumie dobrze,że sama go niechcący wyrwałam bo zawsze nawet jak do czyszczenia wyciągałam to jakaś "łysa" się czułam heh..I teraz jakbym miała go wyciągnąć to z bólem serca:-p

reklama
Korba fajny bąbelek :) i faktycznie szczupła jesteś :) u mnie jeszcze boczki sporo nadrabiają hyhy... I kolczyka już wyjęłaś??! u mnie w sumie dobrze,że sama go niechcący wyrwałam bo zawsze nawet jak do czyszczenia wyciągałam to jakaś "łysa" się czułam heh..I teraz jakbym miała go wyciągnąć to z bólem serca:-p

Wiesz jak ja się łyso czuję bez niego :-( Wczoraj wyjęłam a to dlatego że chciałam go wyjąć jak szłam do lekarza i tak się cholernik zastał , że nie mogłam go odkręcić i tak sobie poraniłam pępek , już wczoraj tak mnie bolało że kombinerkami odkręciłam i leczę ...haha ale tak faktycznie łyso mi bez niego :tak:

Witam wszystkie czerwcowe mamuśki! :) Jestem nowa na forum więc wspomnę tylko, że w moim brzuszku pływa nasza piękna prawdopodobnie córcia, która męczy mamę kopniakami już prawie dwa miesiące, a od tygodnia zaczynam się zastanawiać, czy nie będzie miała ADHD, bo kopie jak szalona :)

Jestem w 23 tygodniu, termin według OM 01.06. Wrzucam fotkę mojego brzusia sprzed dwóch tygodni, ale od tego czasu już troszkę chyba urósł :)

Załączniki

• PIC_0090.jpg
    PIC_0090.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 93
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry