• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
Dziękuję dziewczyny :)
Sara nie z RE, z jakiejś firmy innoo coś tam :D kupiony na lumpach :) ale właśnie widziałam w re właśnie w takim stylu, który aktualnie mi odpowiada bo ukrywa co trza :D

U mnie brzuszek wysadziło całkiem widocznie jakieś kilka dni temu. Teraz jak go specjalnie nie ukrywam to go widać. Postaram się fotkę wstawić wieczorem.

Motylek śliczny brzusio.

Fajne macie już brzuski , mój też już odstaje. Muszę mojego S poprosić by mi zrobił fotkę to też wrzucę.
Czytałam, że szybciej brzuszek widać w II ciąży ale to bardzo indywidualne.
Nim się obejrzymy to będziemy miały problem z zobaczeniem stóp i zawiązaniem butów - tak nam urosną :-D:-D

Robaczek coś w tym jest. Pocieszające jest to, że kiedy nie będziemy stóp widzieć to będzie można w balerinkach lub japonkach chodzić. Nie będzie trzeba sznurować :-)

reklama
Pali no piękny brzusio :) ja tam bez kitu nie wiem gdzie Ty to sadełko widzisz :)

Bardzo miło z Twojej strony, ale może jakbyś widziała zdjęcia sprzed to byś wiedziała, o co mi chodzi. To co najbardziej wystaje to naprawdę sadełko, a Maluszka niedawno co zaczęło być widać. Zawsze miałam wydatny brzuszek. W liceum to nawet plotka, że już powiększam rodzinę, a mój wygląd tylko potwierdzał przypuszczenia dyrekcji. Skończyło się forami na W-Fie :-D Kiedyś jak wam opiszę to pękniecie ze śmiechu...

Robaczek - mi właśnie Aro robi zdjęcia - zawsze w tym samym miejscu i w takiej samej pozycji, co tydzień. Będzie możliwość jakiegoś porównania...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry