• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
MamaWikusi suuuper brzuszek :)
Natis ja przedtem już widziałam i również cudownie się prezentujesz :) Nawet chyba podobną koszulę mamy jeśli dobrze kojarzę ;-)

Nika powiem Ci,że mnie ciekawiło jak Twój synuś prezentuje się teraz bo na suwaczkach jeszcze taki malutki :D Ajj rośnie Ci przystojniak :) Brzuszek pierwsza klasa ! Piękny kot :blink:

NIKA - ależ Ty cudownie wyglądasz, piękna mamusia!!!! Bosko po prostu :-) nie mogę się napatrzeć...

Dziewczyny usunęłam wczoraj zdjęcie, bo stwierdziłam, że bardziej widać wszystko wokoło niż mnie, a nie o to mi chodziło...
Ale wklejam jeszcze raz - pewnie nie doczekam się szybko drugiej sesji, więc wklejam takie...
27 TYDZIEŃ :-)

dsc00252.jpg

Załączniki

• dsc00230.jpg
    dsc00230.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 135
Ostatnia edycja:
Dziewczynki śliczne brzuszki :)
I ja się pochwalę :) ostatnio mnie mocno wywaliło :) Od razu przepraszam za tło :P ale nie miałam siły sprzątać w przedpokoju :P DSC00097.jpgDSC00098.jpg

reklama
Natis cudnie wyglądasz, brzuszek bombowy, masz w sobie coś takiego, że emanujesz takim mega ciepełkiem, jak się na Ciebie patrzy to od razu człowiekowi lepiej się robi :-)

Anulka śliczny, zgrabniusi brzuszek ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry