reklama
Palindromea
Fanka BB :)
Natis, wybacz, le nie chciałabym z Tobą konkurować ;-) U mnie najgorzej, że "masa" najbardziej idzie w nogi (uda) i tyłek. A z tych części zawsze najtrudniej mi było zbić cokolwiek ("odchudzanie" nóg skończyło się przerostem tkanki mięśniowej). I to budzi mój lęk, że mi to zostanie 

mama wikusi2010
Teri i natis w I ciąży przytyłam 22,5 (40tc a urodziłam w 42tc) i wszystko samo spadło, będzie dobrze, poradzimy sobie z tym wszystkim. (brzuch też mam duży mimo że nic nie przytyłam więc to nie ma znaczenia)
jeny79
śliczne macie brzuszki dziewczyny:-)tak to już jest ze te co mają małe martwią sie ze są za małe a te co duże odwrotnie:-)ja sie juz nie mogę doczekać dużego brzuszka ! bo na razie pomimo 14tyg w ogóle nie wyglądam na ciązę a już kupiłam sobie spodnie ciążowe i tylko czekam az bede mogą sie brzuszkiem chwalić ! i też sie martwię czy wszystko ok ze ten brzuch taki mały.. wiec najważniejsze ze mieszkają w tych naszych dużych czy małych brzuszkach zdrowe dzieciaczki, resztą sie nie przejmujmy dziewczynki:-)
każdy brzuszek jest piękny i wyjątkowy !!!!!!
każdy brzuszek jest piękny i wyjątkowy !!!!!!
Paulunia8713
Dziewczyny śliczne macie brzuszki a czy duży czy mały to bez znaczenia. Ja już mam taki średni ale nie wiem czy to bardziej ciążowy czy tłuszczowy. Może męzuś po powrocie z pracy mi zdjęcie zrobi to wstawie
Wczoraj założyłam jeansy w rozmiarze 34 i powiem wam, że uda i tyłek bez problemu weszły więc tam nic nie przytyłam. Za to, żeby się zapiąć brakowało mi całkiem sporo cm
Wczoraj założyłam jeansy w rozmiarze 34 i powiem wam, że uda i tyłek bez problemu weszły więc tam nic nie przytyłam. Za to, żeby się zapiąć brakowało mi całkiem sporo cm

MAMA_WIKI - wiesz Kochana, w ogóle się nie martwię tym, że tyle już przytyłam. Tak mam i tyle - dziecko najważniejsze. Po ciąży będę się martwić i coś z tym robić, teraz się cieszę stanem i tyle :-). Pewnie wiesz, że z Natalką przytyłam 35kg, a 3 m-ce po porodzie wchodziłam w 34 rozmiar, więc schudnąć też się da :-). Teraz co prawda już nie te lata, ale co tam 
PAULUNIA - 34 rozmiar - jestem pełna podziwu :-). Ja teraz ledwo w 38 daję radę (przed ciążą 36), ale co tam. Dostałam dużo spodni w przeróżnych rozmiarach :-)
PAULUNIA - 34 rozmiar - jestem pełna podziwu :-). Ja teraz ledwo w 38 daję radę (przed ciążą 36), ale co tam. Dostałam dużo spodni w przeróżnych rozmiarach :-)
Palindromea
34, 36, 38 - Boże, ile bym dała za któryś z tych rozmiarów... U mnie 40 to najczęstszy numerek na ubraniu. I nie mam tu na myśli ciąży. Teraz to by mi nie przeszkadzało - żeby nie fakt, że po ciąży zejście do 3 z przodu będzie nie lada wyzwaniem. Ale tym będę się martwić po porodzie - już Aro mnie będzie mobilizował.
mama wikusi2010
Natis dokładnie, jedne tak mają że tyją po kilkadziesiąt kg i chwila i ich nie ma. Znam dziewczyny co tyły przepisowo, te 12-15 kg po porodzie schodziło 7-8 a pozniej nic. Wszystko zależy od organizmu.
reklama
Paulunia8713
Natis ja od kiedy pamiętam nosze spodnie w tym rozmiarze. Od połowy ciazy z Julcią nosiłam 36 i tak już do porodu. Teraz mi chyba brzuch o wiele bardziej urósł bo od drugiego miesiąca już nie mogę się w nich zapiąć. No nic nowych i większych rozmiarowo jeansów kupować nie będę bo i tak po porodzie szybko wszystko zrzucę(mam nadzieję:-)) a trzeciego maleństwa już nie planujemy więc zaopatrzę się w tuniki, leginsy itp 
Ja w ciaży z Julunią przytyłam 6kg. Nie wiem dlaczego tylko tyle bo nie głodziłam się ani nic w tym stylu. Teraz będzie na pewno więcej ale co tam. Najważniejsze, żeby maleństwo było zdrowe a to tylko nic nie znaczące kilogramy
Ja w ciaży z Julunią przytyłam 6kg. Nie wiem dlaczego tylko tyle bo nie głodziłam się ani nic w tym stylu. Teraz będzie na pewno więcej ale co tam. Najważniejsze, żeby maleństwo było zdrowe a to tylko nic nie znaczące kilogramy