reklama

Galeria Naszych Słoneczek

Śliczne te nasze maleństwa.
A to mój Franulek dzisiaj.

Załączniki

• DSC00638.jpg
    DSC00638.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 75
reklama
kejcik moja ma takie same spiochy, dopiero teraz najmniejszy rozmiar zaczął pasować ;)
i jak wysoko główke trzyma Twój chłopiec :)

Dzieki mamusie :) na was zawsze mozna liczyc.

Yra245 Papryk mialo tak byc :) bo kiedys tak na niego mowilimy, ale ze teraz to juz powazny mlodzieniec to w skrocie Pat ;)

Kejcik jak Twoj Franulek wysoko glowke trzyma, pieknie poprostu. I wogole straszny z niego przystojniaczek.

Ionka dzieki za podzucenie pomyslu z porownaniem do oczek od Shrekowego kota :) sama na to nie wpadlam :)

Wama Śliczne, ogromne oczka ma Twoja córcia, oj będzie hipnotyzować chłopców wzrokiem:-D

Kejcik Piekny, mały mężczyzna i do tego jaki silny.

kejcik super przystojniak!
Od dawna Twoj tak wysoko główke trzyma? Mój wogóle nie podnosi moze na sekunde i to pol centymetra broda od łóżka jest uniesiona...

Mój Franek bardzo szybko zaczął podnosić głowę. Tak wysoko trzyma ja od jakichś 2 tygodni. Z tym, ze ja go po każdym posiłku kłade na brzuszek bo miałam problemy z jego "odbijaniem" i lekarz poradził mi taką pozycję. Tylko, że on nie zawsze tą główke tak wysoko trzyma. Musi sie dobrze podeprzeć łapkami:)

Moja niuśka tez jest taka silna i tak wysoko trzyma głowke jak Franek Kajcik!! i potrafi trzymac tak ok minuty:szok: potem bęc a po chwili znowu zwiedza świat z takich wysokości:sorry:ale mnie to martwi i dlatego wybieramy sie do neurologa!! a na brzusiu nie ma bata by sie jej nie bekło...tez dziala na nią ta pozycja:)
A to moja lalunia:-D

Załączniki

• 6tyg.jpg
    6tyg.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 79
  • 6tygodni.jpg
    6tygodni.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 81
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama