reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Galeria Naszych Słoneczek

Moja starsza córcia to lustro okupuje non stop, nawet jak ze mną rozmawia stojąc w przedpokoju to patrzy sie do lustra.:tak:
Ale co tam, w końcu to dziewczynki:-)

moja to samo, całymi godzinami mogła by sie patrzec w lusterko, najgorzej przy ubieraniu bo wtedy wogóle nie współpracuje tylko sie podziwia jaka jest piękna :)

reklama
Dziekuje dziewczyny w imieniu corci :)

e-kord nie wiedzialam ze Twoja starsz corcia to Polcia :) a coreczki masz przesliczne i super dobrane imionka, Pola i Lila I love it :)

Dronka Hania jest cudowna, wogole uwielbiam dzieci w bialych ubrankach, wygladaja wtedy takie grzeczne i kochane.

adka Twoja corcia sliczniutka i malutka, sama slodycz.

Kkarola z Sebusia praedziwy maly facio i jaka burza ciemnych wlosow, dziewczyny pewnie po cichu sa lekko zazdrosne :)

Neska Twoj Blazejek od malego minki stroi. Nastepny przystojniak z super czupryna.... cos nam marcowe chlopaki w bujne czupryny porosly, a dziewczynki lysiutenke ;0)

e-kord wspaniałe córy!!!!
dronka jak malutka:)
adka jakie mała ma wielkie oczy ! super:))
neska bardzo przystojny twój synek

Wama- bardzo dziekuję. Moja starsza córcia to właściwie Apolonia, ale i tak wszyscy mówią Polcia.
Candy6- również bardzo dziekuję.
Dronka83- masz ślicznego aniołka.

Hi hi odgapiłam ;-)

DSCF4131.JPG

Ostatnia edycja:
blueberry sliczne fotki, a te ze stupka naprawde super Ci wyszlo, i zdradz sekret ladnych paznokci, ja mam strasznie sucha skore na rekach, a paznokcie to wogole tragedia... hmm jak to ktos kiedys okreslil.. mam "meskie" dlonie :/ musze jakas kolezanke z ladnymi dlonmi poprosic, zeby mi corci nozki do fotki potrzymala ;)

frotka sliczne rodzenstwo, a jak braciszek sie zachowuje?? u nas juz etap zazdrosci za nami, Pat juz sie przyzwyczail ze Polcia to "codziennosc"

yra245 cudowne zdjecie, w ramke i na sciane, tacy w siebie zapatrzeni...

reklama
Do góry